SKANDAL: Mladići koji su SILOVALI NEVINU SRPSKU DEVOJČICU osuđeni na ukupno SEDAM godina zatvora! (FOTO)

Sedamnaestogodišnja devojčica S. K. silovana je i razdevičena na parkingu u centru Uba, posle rođendanskog slavlja. Kako saznajemo, dvojica mladića tokom suđenja nisu pokazali kajanje zbog onoga što su učinili

Viši sud u Valjevu osudio je na ukupno sedam godina zatvora dvojicu mladića iz Valjeva koji su u julu silovali i razdevičili sedamnaestogodišnju devojčicu S. K. iz Uba.

Kako saznajemo, na četvorogodišnju kaznu zatvora je osuđen učenik Muzičke škole "Živorad Grbić“ Ivan Mitrović (18) iz Valjeva, dok je njegov školski drug Nemanja Belušević (18) dobio trogodišnju kaznu zatvora.

SRPSKI HOROR: Maloletnici silovali devojčicu u garaži?

Njima je suđeno zbog obljube nad nemoćnim licem, a za to krivično delo je zaprećena maksimalna kazna od pet godina, jer su u trenutku obljube bili stariji maloletnici.

TERALI I DRUGA DA SILUJE DEVOJČICU? Jezivi detalji zločina koji je potresao Srbiju

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dvojica mladića su pušteni iz pritvora i do pravosnažnosti presude biće na slobodi. Očekuje se da će se na presudu žaliti advokati odbrane, dok je majka silovane devojčice najavila da se na presudu, iako nije zadovoljna visinom, neće žaliti, jer nema novca za advokata.

Sedamestogodišnja devojčica S. K. silovana je i razdevičena na parkingu u centru Uba, posle rođendanskog slavlja. Kako saznajemo, dvojica mladića tokom suđenja nisu pokazali kajanje zbog onoga što su učinili.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB IN

    20. oktobar 2015 | 12:37

    Sramna presuda od korumpiranog sudije pa kako god da se zove. No za pravu kaznu pobrinuce se zatvorenici koji imaju poseban tretman za silovatelje. Tacno ce znati kako se ta devojcica osecala.

  • The

    20. oktobar 2015 | 12:36

    Prikažite im lica!

  • Steva

    20. oktobar 2015 | 12:35

    Nemogu da verujem da nase pravosudje izrice tako blage kazne za jedno krivicno delo nad nejakom i nemomocnom osobom.Samo imam jedno jedino pitanje za sudije i vlast u drzavi.KOLIKA BI KAZNA BILA DA JE VASA CERKA ILI SESTRA BILA SILOVANA?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA