REŠENA MISTERIJA: Evo zašto Dragan Torbica uvek kasni na DRŽAVNI POSAO (VIDEO)

Član popularnog arhivatorskog trija, koji gotovo svakodnevno kasni, a za ta kašnjenja uvek ima najrazličitija opravdanja, od toga da mu se pokvarila njegova "lada", preko gužvi u saobraćaju, pa sve do raznih neverovatnih situacija sa decom ili ženom uoči polaska

  • 7

Ako volite humorističku seriju "Državni posao", sigurno znate da jedan od zaposlenih u čuvenom arhivatorskom odeljenju uvek kasni na posao.

"DRŽAVNI POSAO" O "PAROVIMA": Evo šta Čvarkov kaže o Maci Diskreciji! (VIDEO)

Reč je o Draganu Torbici, koji gotovo svakodnevno kasni, a za ta kašnjenja uvek ima najrazličitija opravdanja, od toga da mu se pokvarila njegova "lada", preko gužvi u saobraćaju, pa sve do raznih neverovatnih situacija sa decom ili ženom uoči polaska.

Kada se pogleda snimak koji se pre par meseci pojavio na Jutjubu, a koji nam dolazi iz Rusije, moguće je da se Torbici nekada desila situacija kao i vozaču "lade" sa klipa.

Danilović i Tomašević kod Čvarkova i Torbice: Pogledajte njihovo gostovanje u Državnom poslu! (VIDEO)

Usled saobraćajne gužve, on je pronašao alternativni put. A kako je prošao, ali i da li je uopšte stigao do svog odredišta - pogledajte u videu.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA