DUŠO, UDAJ SE ZA MENE: Prosidba kod vodopada u Jajcu rasplakala prolaznike! (VIDEO)

Ova priča dobila je srećan epilog, budući da je devojka hrabro kazala "DA", što je upotpunilo celokupni događaj i ispunilo očekivanja romantičnog mladića

  • 4

Dalibor Savić rešio je da svojoj devojci Dušanki Pajić priredi nesvakidašnju i prelepu prosidbu pored vodopada u Jajcu. Naravno, ovaj čin je oduševio zaljubljenu devojku, ali i prolaznike, koji su mogli da uživaju u njihovoj veridbi.

DA LI JE OVO NAJROMANTIČNIJI SRBIN: Ostaćete bez daha kada vidite kako je zaprosio svoju devojku! (FOTO)

Mladić je rešio da zaprosi Dušanku naočigled mnogobrojnih prolaznika, a za sve to vreme, njegovi prijatelji su razvukli transparent na kojem je pisalo: "Dušo, udaj se za mene".

Ova priča dobila je srećan epilog, budući da je devojka hrabro kazala "DA", što je upotpunilo celokupni događaj i ispunilo očekivanja romantičnog mladića.

- Godišnje par puta dolazimo u Jajce i Jezero u posetu rodbini. Sve čari Jajca obišao sam s devojkom i naravno svaki put bila je iznova oduševljena. Četiri godine u vezi sam s njom i nisam znao za lepše mesto na svetu za veridbu od vodopada u mom rodnom gradu - izjavio je Dalibor Savić.

Foto: jajce-online.com Foto: jajce-online.com

- Ona je slučajno bila bez mene u Jajcu taj dan, krenuo sam i ja za njom sa sedam drugara da je zaprosim. Oni su držali transparent na platou iznad vodopada, to se ne vidi baš na snimku, a ona je u neznanju njih snimala, ne sluteći da je to njoj upućeno - rekao nam je Dalibor Savić.

Foto: jajce-online.com Foto: jajce-online.com

U trenutku prosidbe bila su tu tri autobusa iz Hrvatske. Bilo je jako mnogo turista na deonici od muzeja do vodopada koji su im uputili iskrene čestitke. Mnogi su se rasplakali zbog samog čina prosidbe, čak ni muškarci nisu krili suze.

Kamerom je zabeležen sam trenutak prosidbe. Ovom romantičnom paru iz Bosanskog Broda želimo sve najbolje u životu, da im ljubav potraje i teče poput našeg vodopada.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: jajce-online.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rider

    27. oktobar 2015 | 22:43

    E ovo je stvarnost prelepo. Puno sreće u braku :)

  • &

    27. oktobar 2015 | 19:52

    Divno,zelim vam da ceo zivot provedete u ljubavi uz puno dece,samo ko udje u brak iz ciste ljubavi zna da je to stub svega.srecnooo:)))

  • Bgd

    27. oktobar 2015 | 22:19

    Bosni treba sto vise ljubavi i ovakvih stvari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA