DA LI PUTIN LAŽE? Ovaj snimak je dokaz da Rusi bombarduju i CIVILE! (VIDEO)

Moskva je nekoliko puta odbacila tvrdnje da njena vojska osim terorista pogađa i civilne mete, a ovaj snimak je dokaz da je zapravo suprotno

  • 25

Šahba pres, sirijska novinska agencija objavila je snimak ruskog bombardovanja iz vazduha i to naseljene oblasti sirijskog grada Alepa.

Kad građanski rat uništi jedan sirijski grad (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Do sada smo nebrojeno puta mogli da vidimo snimke iz vazduha ruske vojne intervencije, ali ovo je jedan od retkih na kojem se vidi kako je na zemlji u trenutku raketiranja.

Moskva je nekoliko puta odbacila tvrdnje da njena vojska osim terorista pogađa i civilne mete, a ovaj snimak je dokaz da je zapravo suprotno.

Snimatelj je zabeležio detonacije dve rakete, a čuje se i treći projektil, koje su podigli oblake prašine. Na snimku mogu da se vide se razrušene zgrade, a u jednom trenutku i ranjeni mladić.

Iz razrušenih stambenih objekata izlaze cele porodice sa velikim brojem male dece, a u jednom momentu su snimljene i ruševine pod kojima deluje da ima ljudi.

Rusija je 30. septembra ove godine započela vazdušne napade u Siriji i to usmerene ka Islamskoj državi i protivnicima režima Bašara el Asada, sirijskim pobunjenicima.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    29. oktobar 2015 | 16:27

    Kakva jadna rezija. Izlaze iz rusevina cela porodica sa gomilom dece niko prasnjav. Obratite paznju svi su cisti. Dakle, losa americka rezija. Svaka dalja analiza je suvisna. Od toga da drugi kadar nema veze sa prvim do toga da nije snimano istim uredjajima. Stvarno amaterska montaza.

  • crna udovica

    29. oktobar 2015 | 17:00

    Ljudi koji veruju da se bombardovanjem tuđe zemlje i naroda donosi sloboda i dobrobit tom narodu nisu baš normalni. Koja je razlika između ruske i američke bombe ? Nema razlike !

  • топлистанадреалиста

    29. oktobar 2015 | 16:32

    Која агенција??? Чија?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA