SRBI HOĆE KRALJA I SLANINU, A ANA IVANOVIĆ IM NIJE NAJSEKSEPILNIJA TENISERKA: Ovako je Srbija glasala u anketama Telegrafa

Srbi po anketama Telegrafa jedva čekaju da se vrati monarhija, neće se odreći slanine iako izaziva rak, a možda u glavi maštaju o manekenki, mada ih realno uvek više loži takozvana obična devojka

  • 27

Vaši odgovori u anketama Telegrafa otkrili su nam i u proteklih nedelju dana veoma zanimljive stavove nacije.

PITALI SMO VAS I EVO ŠTA STE REKLI: Čak 90 odsto SRBA gleda PORNIĆE, najviše vole MILFARE! (FOTO)

Naši čitaoci, sudeći po rezultatima anketa, jedva čekaju da se vrati monarhija, neće se odreći slanine iako izaziva rak, a možda u glavi maštaju o manekenki, mada ih realno uvek više loži takozvana obična devojka.

SRBI VOLE SEKS NA POSLU: Čak 60 odsto vas imalo SEKS sa kolegom u toku RADNOG VREMENA!

Skoro dve trećine čitalaca Telegrafa (62 odsto) smatra da u Srbiju pod hitno treba da se vrati monarhija, dok 33 odsto misli da se taj sistem u prošlosti pokazao kao nefunkcionalan. Zanimljivo je da samo 2,34 odsto smatra je nebitno državno uređenje sve dok se dobro živi.

SRBI VOZE KAO FLOJD, A "ONA ODOZGO" IM JE OMILJENA POZA U SEKSU: Ovako je glasala Srbija u anketama Telegrafa

Saopštenje Svetske zdravstvene organizacije da mesne prerađevine izazivaju rak nije izgleda nikoga pokolebalo da se odrekne slanine, šunke, viršli i kobasica. Skoro 90 odsto vas je u našoj anketi navelo da će nastaviti da kupuje mesne prerađevine pošto ne veruje da će od njih dobiti kancer. Ali, isto tako je čak 77 odsto vas napomenulo da  će proveriti svoje zdravlje posle saznanja da mesne prerađevine nisu zdrave.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Svako, naravno, lično odgovara za svoje zdravlje, ali ne možemo preskočiti da nas je zabrinula činjenica da skoro dve trećine roditelja u Srbiji deci daje za doručak upravo jednu od najnezdravijih mesnih prerađevina.

Srbi su nesumnjivo rusofili. Stoga i ne čudi što je skoro 90 odsto učesnika ankete Telegrafa odgovorilo da će Rusija pomoći Srbiji da postane glavna vojna sila na Balkanu.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Kada je ljubav i seks u pitanju, vaši odgovori nastavljaju da nas iznenađuju. Srpski muškarci ipak ne maštaju o manekenkama i fitnes instruktorkama pošto je čak 90 odsto vas naglasilo da ih lože obične žene.

Narodna izreka kaže "niko nije prorok u svom selu". Tako izgleda ni lepota Ane Ivanović nije privlačna većini Srba. Iako se Ani divi ceo svet, samo 20 odsto vas smatra da je ona najseksepilnija teniserka na svetu. Ako vas zanima koja je teniserka Srbima najseksepilnija učestvujte i vi u našoj anketi i pogledajte koje su još igračice belog sporta ponuđene u odgovoru.

Hvala vam što učestvujete u anketama Telegrafa, a mi ćemo i dalje nastaviti da "opipavamo puls" nacije o najzanimljivijim temama i dilemama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA