RUSKI AVION JE OBOREN EKSPLOZIVOM: Britanci veruju da je to uzrok pada letelice na Sinaju

- Kako sve više informacija izlazi na svetlo dana postali smo zabrinuti da bi avion zapravo mogao da bude oboren eksplozivnom napravom - saopšteno je iz kancelarije britanskog premijera Dejvida Kamerona

  • 0

Britanske vlasti su danas saopštile da je ruski putnički avion, koji se u subotu srušio u Egiptu, možda oboren eksplozivnom napravom.

ZVUKOVI IZ CRNE KUTIJE ZAPANJILI ISTRAŽITELJE: Pre nego što je avion nestao s radara, čulo se NEŠTO NEOBIČNO...

- Dok istraga traje ne možemo kategorično da tvrdimo zašto se ruski avion srušio - saopšteno je iz kancelarije britanskog premijera Dejvida Kamerona.

- Ali kako sve više informacija izlazi na svetlo dana postali smo zabrinuti da bi avion zapravo mogao da bude oboren eksplozivnom napravom - dodaje se u saopštenju, preneo je Rojters.

AVIONOM SE ŠIRIO BELI DIM: Ovo su poslednji snimci iz ruske letelice neposredno pre pada! (VIDEO)

Kao meru predostrožnosti, britanska vlada je odlučila da svi letovi od Šarm el-Šejka do Britanije u sredu uveče budu odloženi, kako bi tim britanskih stručnjaka na putu za taj egipatski grad, mogao da proceni mere bezbednosti na aerodromu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

PUTIN UZVRAĆA UDARAC: Islamsku državu očekuje strašna osveta ruskog predsednika! (VIDEO)

Rusko ministarstvo saobraćaja odbacilo je medijske navode da su ruski putnički avion oborili teroristi, nakon što je ogranak ekstremističke grupe Islamska država u Egiptu na društvenim mrežama preuzeo odgovornost za rušenje ruskog aviona.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Avion "erbas A321", ruske aviokompanije "Kogalimavija", na letu od Šarm el-Šeika do Sankt Peterburga, srušio se 23 minuta nakon poletanja, oko 100 kilometara od Ariša u Severnom Sinaju, pri čemu su poginuli svih 224 putnika i članova posade.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA