SKANDAL, PROFESORKI IZ VRANJA SMEŠTAJU SEKS AFERU SA SINOVCEM: Evo šta kaže porodica Suzane Alar! (FOTO)

- Kada su se pojavile fotografije sa golim grudima, svi iz familije smo stali uz nju, jer smo sto odsto sigurni da je sve montirano. A onda smo videli staru porodičnu fotografiju na kojoj su ona i naš rođak, tada tinejdžer, a sada odrastao čovek - ispričala je Suzanina jetrva

  • 28

Suzani Alar (47) profesorki muzičkog iz Vranja, koja je u centru javnosti poslednjih dana, nakon što je na Fejsbuku objavljena njena fotografija s golim grudima, pokušavaju da smeste seks aferu sa rođenim sinovcem!

GOLIŠAVE SLIKE PROFESORKE IZ VRANJA ZAPALILE INTERNET: Đaci objavili fotografije iz njenog telefona!

U medijima i na internetu je objavljena fotografija na kojoj je profesorka u čamcu u, moglo bi se reći, izazovnoj pozi, s tvrdnjama da se pored nje nalazi jedan njen učenik. Ipak, njena rodbina tvrdi da je ta fotografija od pre sedam godina i da se pored nje nalazi sin jednog od braće njenog pokojnog supruga Željka, a kako kažu, nastala je potpuno spontano.

SVE SU MI NAMESTILI, ONO JE FOTO-MONTAŽA: Ispovest profesorke Suzane (47), koja je digla Srbiju na noge!

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Naša Suzana je sjajna osoba, veoma je pozitivna i druželjubiva i zaista ne znam ko bi mogao sve ovo da joj radi. Kada su se pojavile fotografije sa golim grudima, svi iz familije smo stali uz nju, jer smo sto odsto sigurni da je sve montirano. A onda smo videli staru porodičnu fotografiju na kojoj su ona i naš rođak, tada tinejdžer, a sada odrastao čovek, uz koju piše da se Suzana mazi sa svojim đakom. Nismo mogli da verujemo svojim očima - ispričala je Timea Alar, Suzanina jetrva za Informer, pa dodala:

- Pa ta slika je nastala na izletištu kraj Kikinde za 1. maj pre sedam godina, potpuno spontano i zato je tako malo neobična. Znate šta, naša Suzana je veoma vedra osoba, spontana, slobodna i eto da kažem, pomalo blesava, pa nekada uradi i nešto detinjasto. Tako je iz šale sa sinovcem Isidorom nastala i ta fotografija. Ipak, da neko ide toliko daleko da staru porodičnu fotografiju zloupotrebljava za skandale i afere, to ne mogu da shvatim.

Cela porodica je pod stresom, a najteže je Suzaninoj svekrvi.

- Najteže je majci njenog pokojnog muža Bosiljki, koja živi s nama. Naša porodica je sa Suzanom u jako dobrim odnosima, ona nam dolazi u posetu i mi idemo kod nje, uvek nas lepo dočeka, voli našu decu. Svi smo bili u Vranju 18. septembra kada je njena mlaša ćerka slavila punoletstvo. Ona je divna majka, 16 godina sama odgajala ćerke. Radi po nekoliko poslova da one ni u čemu ne bi oskudevale. Strašno je to što joj se dešava - priča Timea i nastavlja:

- Cela naša porodica je uz nju i iskreno se nadamo da će prava istina uskoro izaći na videlo. Čule smo se telefonom, osećam koliko joj je teško. Plaši se za posao, ona je ipak samohrana majka.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Suzana se zbog svega nalazi u lošem psihičkom stanju. Otišla je na bolovanje, posećuje psihijatra, a ostatak vremena je u kući sa svojom decom. Telefone je pogasila, Fejsbuk nalog zatvorila i prijateljima s ene javlja.

- Strašno je to što joj se dešava, pokušavamo da joj pomognemo ali ona ne želi ni sa kim da komunicira. Svi smo uz nju, sigurni smo da su fotografije montaža, jer Suzana jeste slobodna i otvorena, ali nije osoba koja bi radila takve stvari - ispričao je jedan od njenih prvih komšija iz Vranja, Boban Stojković.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pedja

    5. novembar 2015 | 11:54

    Pa i da se slikala nije ona objavila te slike.Njene privatne slike su dospele do debila koji je objavio.I ona ima svoj zivot fantazije ,ostavi te gospodju na miru...

  • baka

    5. novembar 2015 | 12:58

    Ma ostavite zenu na miru,njen intimni zovot je njena stvar,a taj sto se fali da ce jos slike stavljati nek se stidi,jer nije pravi muskarac,to oni ne rade.Moze da joj pčljune pod prozor,ako misli da ce je time iskomprovitovati.Zar nemamo svi mi intimni zivot a to sto je ona lepa i slobodna zena mogu samo da joj zavide.Ne treba ona nikome polagati racune sta radi u slobodno vreme.

  • penicilin

    7. novembar 2015 | 07:03

    Ajd BRE babetine šta vam je učinila pa ste digli galamu ko da je neznam šta pokazala! A uzgred zgodna teta za pet banki nebi je odbio. Vi što vodite brigu o moralu vi ste opasno ljubomorni!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA