Na fotografiji sa venčanja se pojavila svetlost i slomila srce majci! Onda je ona "oživela" pokojnog sina (FOTO)

- Ova fotografija mi je bila potrebnija nego što iko može da zamisli. Ovo je moja porodica i sigurna sam da ćemo jednom opet biti zajedno - rekla je žena čiji je sin umro od leukemije

  • 3
Foto: Facebook/~Prayers for Lake Bozman~/Brandy Angel Foto: Facebook/~Prayers for Lake Bozman~/Brandy Angel

Amerikanka Ana Bozman Tompson je pre šest meseci izgubila najstarijeg sina, Lejka, koji je umro od leukemije. Bilo je to samo nekoliko nedelja pre njegovog devetog rođendana. Ipak, kada se prošlog meseca udala za svog dugogodišnjeg dečka, želela je da i Lejk bude na fotografijama srećnog događaja.

OVO JE NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA U SRBIJI: Venčaće se za sedam dana, a EVO KAKO SU SE UPOZNALI!

Zato je zamolila fotografa na njihovom venčanju, Brendija Ejndžela, da pronađe način da pomoću Fotošopa ubaci sliku njenog sina u fotografiju sa venčanja. Ejndžel je u tome uspeo i dodao je sliku malenog Lejka kako stoji pokraj svoje porodice.

Ipak, dok je pregledao slike, fotograf je primetio neobičnu svetlost kraj Ane.

- Primetio sam tu čudnu svetlost na mnogim fotografijama. Nije menjala oblik i boju, ali kao da se pomerala oko Tompsonovih. Naježio sam se kad sam je ugledao - rekao je fotograf.

Ana je fotografiju podelila na Fejsbuk stranici "Prayers for Lake Bozman" i ubrzo je prikupila veliki broj lajkova. Kaže kako joj je ta slika vratila mir i spokoj.

- Ova fotografija mi je bila potrebnija nego što iko može da zamisli. Ovo je moja porodica i sigurna sam da ćemo jednom opet biti zajedno - rekla je Ana.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ina

    5. novembar 2015 | 16:52

    Upravo sam pregledala slike iz njihovog porodicnog albuma.suze su same tekle...taj osmeh umiljatog decaka I njegova borba sa neizlecivom bolesti pokazuju koliko je on hrabar borac.Neka ti je laka zemlja andjelu lepi.Sigurna sam da ces kao najsjajnija zvezda biti na ovom nebu svojoj porodici.

  • I

    6. novembar 2015 | 01:53

    Kako je mogla tako brzo da pravi svadbu, veselje i da se ovoliko smeje na slikama. Jadan dečak. :'(

  • cica

    5. novembar 2015 | 21:17

    Divno I JAKO tuzno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA