MONSTRUM SE OBESIO U ZATVORU: Ubica Marije Cimbal ostavio je oproštajno pismo!

Vaskrsije Vrekić koji je pre dve godine zadavio Mariju Cimbal, a potom podmetnuo požar u stanu kako bi zavarao trag, obesio se u novosadskom zatvoru

  • 7

Vaskrsije Vrekić (30) iz Banatskog Dvora, koji je osuđen na 40 godina zatvora jer je pre dve godine ubio Mariju Cimbal u iznajmljenom stanu u Novom Sadu (23), obesio se juče u novosadskom zatvoru.

NOVI SAD ZAHTEVA: Srbijo, vrati smrtnu kaznu! (FOTO)

Vrekić je ostavio oproštajno pismo u kom je naveo da se kaje zbog zločina koji je počinio, prenosi Alo.

- On je sa cimerima iz ćelije izašao u šetnju u zatvorskom krugu. Nakon nekoliko minuta, požalio se stražaru da ga boli stomak i tražio da ide u toalet - ispričao je izvor.

Kada je izašao iz toaleta, zahvalio se stražaru i rekao mu:  "Ja se ne bih vraćao na krug, želim da budem sam".

Stražar je potom otišao kod kolega koji su motrili Vrekićeve cimere, a Vrekić je, u međuvremenu, vezao čaršav oko vrata i za rešetke i obesio se.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Pored tela pronađeno je pismo u kom je Vrekić naveo da nema objašnjenja za zločin koji je počinio i da se duboko kaje za to što je ubio Mariju Cimbal.

Vrekić je ubio studentkinju Mariju Cimbal 16. februara 2013. godine  u iznajmljenom stanu u Novom Sadu tako što ju je zadavio maramom, a potom podmetnuo požar kako bi prikrio tragove. Oni su bili poznanici i Marija mu je često pozajmljivala novac, a kada ga je jednom odbila, on ju je ubio.

- U jednom trenutku mi se unela u lice. Odgurnuo sam je, na šta mi je opsovala mrtvu majku. Svest mi se potpuno pomračila. Pobesneo sam i udario je, posle čega je pala na pod, gde je samo nepomično ležala - izjavio je Vrekić posle ubistva.

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    6. novembar 2015 | 12:42

    Jos jedan od dokaza ,da je dugogodisnja robija teza od smrtne kazne .

  • Savest

    6. novembar 2015 | 13:53

    Bar nešto da uradi kao čovek.

  • stvarno?

    6. novembar 2015 | 12:34

    Svaka chast. Pozdravljam gest. Griza savest ga je naterala da poravna rachune. Protiv svakog moze chovek da se bori ali ne i pritiv grize savesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA