NEMOĆAN SAM, ĐACI SAMO ŠTO ME NE TUKU: Zastrašujuća ispovest profesora kojeg su đaci "klali" lenjirom! (VIDEO)

- I pored zabrane donošenja mobilnih telefona u školu, đaci su se utrkivali ko će da fotografiše ovaj skandal. Nisam mogao to da kontrolišem i zato sam, a to se vidi na snimku, pokušao da im objasnim da se smire i ostave mobilne - rekao je M. S.

  • 27

Nastavniku istorije u OŠ "Branko Radičević" M. S. (60) iz Podunavaca kod Vrnjačke Banje preti otkaz zbog navodnog udaranja učenika L. R. (12) koji je insistirao da odgovara, ali mu M. S. nije dozvolio, jer nije bilo vremena.

SRPSKOG NASTAVNIKA ĐACI "KLALI" NA ČASU: Evo horora koji stoji iza priče o šamaranju đaka (VIDEO)

Sve se odigralo 15. oktobra na času istorije kada je učenik insistirao da odgovara, ali mu nastavnik nije dozvoljavao jer nije bilo vremena.

- I pored zabrane donošenja mobilnih telefona u školu, đaci su se utrkivali ko će da fotografiše ovaj skandal. Nisam mogao to da kontrolišem i zato sam, a to se vidi na snimku, pokušao da im objasnim da se smire i ostave mobilne. Jedan od njih mi je lenjirom prošao ispod grla kao da me kolje. Nemoćan sam, učenici samo što me ne tuku - rekao je M. S. za "Blic".

On kaže da je veoma uzrujan i da je pokretanje disciplinskog postupka zbog udaranja učenika za njega iznenađenje jer kako je rekao ne postoji čovek sa kojim on nije u dobrim odnosima.

- Nisam imao nameru bilo koga da udarim. Čas je bio pri kraju. Rekao sam učeniku više puta da ću ga pitati sledećeg časa. Međutim, on nije hteo da se pomeri od katedre i ja sam rukom krenuo da mu pokažem da ide na mesto i tada ga prstima zakačio po bradi. Dečak me prijavio i nakon toga došao je kod mene sa kolegom i dalje insistirajući da odgovara. Ne znam šta će biti, očajan sam - kaže Simić.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Otac učenika L. R. nije želeo da podnese prijavu protiv Simića.

Još 2008. godine na Jutjubu se pojavio video snimak na kojem se vidi kako profesor ne može da uspostavi kontrolu na času. Tada mu u jednom momentu prilazi učenik s lenjirom u rukama, stavlja mu pod grlo i simulira klanje.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velislav

    9. novembar 2015 | 10:36

    Da li ovakvi huligani uopšte trebaju ići u školu? Onaj neki tupan koji je doneo zakone koji štite ovakve učenike,ili njegovi roditelji neka se bave njima, a ne profesori kojima su ruke vezane

  • Isko

    9. novembar 2015 | 13:19

    Za ovako nešto kada sam bio učenik, verovatno bi sledilo izbacivanje iz škole. Razumem da su deca nestašna ali ovo je ponižavajuće.

  • tasa

    9. novembar 2015 | 12:24

    Ja sam prijavila ovaj video You Tube nadam se da ce biti uklonjen. Em coveka maltretiraju i snimaju bez znanja i pristanka, em to objave na You Tube nazivajuci ga ludim-inace pokazuje da je snimak star 7 godina! Posao nastavnika je da uci decu i da bude pedagog-ne da bude psihijatar za maloletne delikvente. Ovu decu treba poslati u popravni dom zajedno sa roditeljima koji su ih tako vaspitali. Za njih nije redovna skola.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA