NESTALA TINEJDŽERKA IZ MLADENOVCA: Ako je vidite odmah zovite policiju! (FOTO)

- Poslednji put je viđena 1. novembra u Mladenovcu i od tada joj se gubi svaki trag. Nije ostavila poruku niti nam se javljala. O njenom nestanku obaveštena je policija - rekao je otac nestale tinejdžerke

  • 34
Foto: Facebook Foto: Facebook

Tinejdžerka Lina Simić (17) iz Mladenovca nestala je pre devet dana i od tada nema ni traga ni glasa od nje.

UNESKO ODLUČIO - KOSOVO JE SRBIJA! Pobeda Srbije u Parizu - ODBIJEN predlog Albanije!

- Poslednji put je viđena 1. novembra u Mladenovcu i od tada joj se gubi svaki trag. Nije ostavila poruku niti nam se javljala. O njenom nestanku obaveštena je policija - rekao je za Kurir devojčicin otac Dejan Simić.

Radi lakšeg prepoznavanja, on dodaje da njegova ćerka na zglobu ruke ima istetovirano ćirilično slovo "D".

Ukoliko imate bilo kakva saznanja ili dođete do informacije, koja bi pomogla u pronalaženju Line molimo vas da se javite na broj 064/6146889 ili da se obratite najbližoj policijskoj stanici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruma

    9. novembar 2015 | 20:01

    Kada ce meni moji roditelji dozoliti da se istetoviram? Kada bih sa svojih 18 godina dosao kuci s tetovazom na zgobu,ostao bih bez istog posto bi mi ga otac odsekao

  • Hah

    9. novembar 2015 | 21:25

    Kako vas bre nije sramota, komentarišete tetovaže a dete je nestalo. Šta se vas tiče zašto ona ima tetovažu, umesto da se pomogne čoveku da nađe dete vi sprovodute neku pravdu i lažno morališete. Fuj bre!

  • Jo

    10. novembar 2015 | 00:04

    Devojka je nestala, mislim da je totalno nebitno da li je istetovirana ili ne, a vi koji to komentarisete stidite se! Ni ja licno ne volim tetovaze i nikad je necu uraditi, ali sta sad znaci, ona je uradila i odmah je propalica i olos???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA