MISTERIJA PUTINOVE ĆERKE: Konačno otkriven njen identitet, CELA RUSIJA NA NOGAMA! (VIDEO)

Rojters se u svom izveštaju bavi ulogom Katerine Tihonove i usponom druge generacije ruske elite povezane s ruskim predsednikom

  • 5

Moćni ruski bankar opovrgnuo je da je otkrio identitet mlađe ćerke ruskog predsednika Vladimira Putina kao službenice na državnom univerzitetu u Moskvi.

JAHTE, AVIONI I WC OD 70.000 EVRA: Evo šta još LUKSUZNO poseduje Vladimir Putin! (VIDEO)

Andrej Akimov, zamenik direktora Gasprombanka, tvrdi da je lažan Rojtersov izveštaj od utorka u kojem je rekao da je Katerina Tihonova (29), zamenica prorektora na moskovskom univerzitetu, Putinova kći.

Rojters je identitet Tihonove potvrdio iz još dva izvora.

Tihonova vodi projekt nazvan "Inopraktika" kojim se pomaže mladim naučnicima, a sponzoriše ga Gasprombank.

Rojters je u izveštaju naveo Akimovljeve reči: "Znam da je to Putinova kći. Ali, naravno, odlučili smo podržati projekte univerziteta u Moskvi bez obzira na roditeljske veze".

U saopštenju objavljenom u Moskvi, Gazprombank ističe: "Akimov je bio iznenađen i zbunjen kada je pročitao izveštaj Rojtersa u kojem mu se pripisuje izjava da je šef "Inopraktika", gospođa Tihonova, navodno kći predsednika Ruske Federacije. To nije istina", stoji u saopštenju. "Akimov to nije rekao".

Rojters stoji iza svoje vesti, a portparol te britanske novinske agencije kaže:

- Gospodin Akimov je govorio "on the record". Naša procena onoga što je rekao je potpuno tačna i Rojters stoji iza svoje priče.

Rojters se u svom izveštaju bavi ulogom Katerine Tihonove i usponom druge generacije ruske elite povezane s ruskim predsednikom.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Agencija je objavila da je Tihonova za sebe rekla da je supruga Kirila Šamalova koji ima deonice u energetskoj kompaniji vredne oko dve milijarde dolara i sin je starog Putinovog prijatelja.

Katarina, koja je bila plesačica u akrobatskom rokenrolu, lepša je polovina Kirila Šamalova, biznismena za koga se govori da vredi dve milijarde dolara. Putinova ćerka pojavljuje se kao žena od uticaja u novoj generaciji moskovske elite, prenosi Rojters.

Dok njen otac zvanično ima dva manja stana i godišnje prihode od 111.000 evra, Katarina finansijski stoji znatno bolje, zahvaljujući podršci bogatih prijatelja oca.

Jedan neimenovani visoki ruski zvaničnik potvrdio je britanskoj agenciji da ona koristi prezime Tihonova.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno?

    11. novembar 2015 | 16:05

    Amerikanci su postali jadni... sve izlazi o putinu kada oni postaju slabasniji I slabasniji :)

  • топлистанадреалиста

    11. novembar 2015 | 20:50

    Хахахаха, јуче су објављивали имовинско стање. На западу ништа ново, тако су прошле године писали да је болестан, није се појавио пар дана у јавности и они су исто тако тврдили да чак неће ни преживети. Тотална немоћ и јад!

  • KOSA

    11. novembar 2015 | 22:58

    ZA DOBRIM KONJOM SE PRASINA UVEK DIZALA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA