OVO JE ZVOGANJ, SRBIN KOJI JE NASMEJAO CEO BALKAN: Poklonite se, stigao je DANILO DABIĆ! (FOTO) (VIDEO)

Dok mnogi ne mogu da prestanu da pričaju o novoj Jutjub zvezdi koja je osvojila Balkan, drugima nije jasno u čemu je poenta njegovih klipova

  • 17

Umetnik zvani Zvoganj je postao srpska i balkanska senzacija na Jutjubu u roku od samo nekoliko dana, broj pregleda njegovih video klipova raste iz dana u dan, a svi se pitaju o kome je reč .

Mnogi u Srbiji i na celom Balkanu su oduševljeni njegovim neobičnim animacijama i specifičnim humorom (mada ima nekih koji kažu da im je to glupo). I hrvatski mediji su preneli priču o mladom Srbinu koji je "oduševio" Balkan. Ako ste se pitali ko stoji iza svega, a mnogi jesu, otkrivamo vam zagonetku. 

Ovo je trenutno NAJŠEROVANIJI SRBIN na FEJSBUKU! (VIDEO)

U pitanju je mladi umetnik Danilo Dabić. O njemu nema mnogo dostupnih podataka, a prema njegovoj reakciji na Fejsbuku, i sam je iznenađen što je ovako brzo postao "selebriti".

Zvoganj je do sada objavio sedam video snimaka: "U klubu", "Poštar", "Marko i mama" , "Konobar", "Copetova kuhinja", "Copetova kuhinja 2" i "Copetova kuhinja 3" a danas je izašao i "Aladin". S nestrpljenjem čekamo nove crtaće!

Šta vi kažete na sve ovo? Komentarišite!

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scarecrow

    11. novembar 2015 | 19:53

    Hahah toliko mi je glupavo, da mi je i smesno :-D sto je i plan valjda :-D

  • Sale71

    11. novembar 2015 | 17:50

    Kome li je ovo smešno??

  • Danilo

    12. novembar 2015 | 00:02

    Lik je genijalan! Umirao sam od smeha gledajuci svaki video. Na zalost ne kapiraju ga svi, ali oni ne mogu reci da nije smesan ako ne shvataju Samo napredn imenjace ulepsavas mi dan :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA