NOVI DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA KOD MLADENOVCA: Izbo, zapalio babu, pa NAPRAVIO ŽURKU S PROSTITUTKAMA

Komšija navodi da je M. R. posle ubistva pozvao prijatelja koji mu je prostitutke doveo iz Mladenovca

  • 9

M. R. (23) iz sela Rablovac kod Mladenovca uhapšen je u utorak zbog ubistva svoje babe, a policija je posle ispitivanja osumnjičenog i svedoka došla do novih detalja monstruoznog zločina.

OSUMNJIČEN ZA ZVERSKO UBISTVO: Izbo, pa zapalio ženu!

Na saslušanju u policiji M. R. je prema nezvaničnim informacijama priznao da je čak četiri puta izbo svoju babu, pre nego što je podmetnuo požar u kojem je prvobitno tvrdio da je starica sticajem okolnosti izgorela.

HTEO DA ZATAŠKA UBISTVO, PA ZAPALIO BABU: Stravični detalji monstruoznog zločina u Mladenovcu!

Policija sada sumnja i da je M. R. pre deset godina otrovao i sopstvenog oca, ali da je uspeo da vešto prikrije taj zločin, te će se verovatno narediti ekshumacija posmrtnih ostataka kako bi se utvrdila tačna istina.

Komšije iz Rablovca naglašavaju da je M. R. pre nego što je izazvao požar, a verovatno odmah pošto je izbo staricu, napravio žurku na kojoj su mu bile prostitutke.

- Treštala je muzika. Napravio je žurku i naručio prostitutke. On je u nedelju skroz go, u tri sata ujutro, trčao od kuće do kuće i vikao: "Ljudi, spasite mi baku! Šta će mi život bez nje". U jednom trenutku je čak i upao u plamen pokušavajući da dođe do nje. U šoku smo nakon što nam je rečeno da je on ubica i da je izbo nožem - rekao je jedan od komšija za beogradske medije.

Komšija navodi i da je M. R. posle ubistva pozvao prijatelja koji mu je prostitutke doveo iz Mladenovca. On navodi i da je osumnjičeni imao problem sa drogom, te da je to bila opšte poznata stvar.

(Telegraf.rs / Informer / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strasno

    12. novembar 2015 | 01:16

    Boze me sacuvaj,dozivotna odma !

  • ja

    12. novembar 2015 | 08:47

    Ako je ubio oca tada je imao 13 god jer je pisalo u drugom clanku da ima 23 god. Takodje negde sam procitao da je priznao da je silovao svoju babu pre nego sto je ubio. I sad ovo. Strasno kroz sta je jadna zena prosla. Ovog psihopatu zatvoriti i baciti kljuc da ne vidi svetlo dana.

  • Antimus

    12. novembar 2015 | 07:18

    Da je srbija zdrastveno zbrinuta odavno bi taj bolesni mladic pao pod nadzor lekara socijalnog radnika i nebi se desilo zlo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA