"UMALO DA MI SAHRANE ŽIVU BEBU": Vapaj majke koja optužuje LEKARE u SMEDEREVU za NAJGORU NOĆNU MORU!

Propust lekara je potpuno slučajno otklonjen kada je jedna od medicinskih sestara uvidela da beba mrda rukom

  • 8

Lekari jedne bolnice u Smederevu greškom su živu bebu proglasili za mrtvu, tvrdi majka S. Đ. (27) dodajući da je propust potpuno slučajno otklonjen kada je jedna od medicinskih sestara uvidela da - dete mrda rukom.

MEDICINSKA SESTRA ZA SAHRANU BEBE OD MAJKE UZELA 50 EVRA: Da li je ovo najveći greh koji može da se počini?

S. Đ. je dete rodila u petom mesecu trudnoće, a lekari su joj odmah po porođaju saopštili da je beba mrtva.

DOKTOR JE MAHAO MOJOM MRTVOM BEBOM! Stravična ispovest majke koja je doživela horor u porodilištu

- Četiri sata posle porođaja i dalje sam bila zgrčena i plakala. A onda je došla doktorka i rekla da se čudo dogodilo i da je beba ipak živa. Taj šok, sreću, ali i bes i nevericu koju sam osetila nemoguće je opisati - rekla je S. Đ. za "Kurir".

Ona je navela i da su se lekari potpuno neprofesionalno prema njoj ophodili od samog starta:

- Trudnoća je bila bez problema do tog dana kada mi je iznenada pukao vodenjak. U bolnicu sam došla oko 6:30 ujutro, a doktorka me je uprkos krvarenju pregledala tek kroz četiri sata. Sedela sam u čekaonici sa ogromnim bolovima.

Foto-ilustracija: Sxc.hu/BenEarwicker Foto-ilustracija: Sxc.hu/BenEarwicker

S. Đ. tvrdi da je pukom srećom utvrđeno da je beba ipak živa:

- Kasnije mi je jedna medicinska sestra rekla da ju je ona spasila. Prolazila je hodnikom pored prostorije u koju smeštaju mrtve i slučajno je videla da moja devojčica mrda rukom. Prišla joj je i povila je, a beba je disala. Zatim su odmah dete stavili u inkubator i prevezli u Univerzitetsku dečiju kliniku u Beogradu.

Otac deteta G. M. naveo je da su on i njegova porodica pretrpeli veliki emotivan šok, kao i da su ljudi već počeli da mu izjavljuju saučešće u kobnoj večeri.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    14. novembar 2015 | 11:59

    U Smederevu postoji samo jedna bolnica koja se zove Sv. Luka, tako da se o toj ustanovi radi.Prepuna je nestrucnog kadra svuda, ne samo u porodilistu. Sto se porodilista tice ovo je drugi slucaj o kojem pisu novine za poslednja 2 meseca. Skoro je zena u 9. mesecu rodila mrtvo dete jer su je pustili da se muci satima umesto da je hitno porode. Na kraju od silnog pritiskanja i muke dete se rodi mrtvo sa oteklinama po celoj glavici. Inace opste je poznato da nacelnik porodilista ima svoju privatnu ordinaciju i jedini nacin da te neko pogleda u tom porodilistu je ili da vodis trudnocu privatno kod njega ili da mu stavis par zelenih novcanica u dzep. Sramota, tuga i primitivizam.

  • Ivana

    13. novembar 2015 | 12:43

    Peti mesec tridnoce????? Ta beba nema ni 500gr??? Ako je podatak tacan, nadam se da nece imati trajne posledice, znajuci koliko je u tom periodi beba nerazvijena, pogotovu pluca, a nasli je u sobi za mrtve kako sama bez adekvatne pomoci dise... Uzas, neki lekari stavrno nisu za taj posao.....Bebi i roditeljima zelim svu srecu i zdravlje ovog sveta...

  • AS

    13. novembar 2015 | 12:55

    Strasno javite koja bolnica i ime lekara.Sta ni rade sa narodom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA