SRBIN RANJEN U PARIZU OTVORIO OČI: Na trenutak se probudio, pitao za ženu i opet pao u komu! (FOTO)

U trenutku pokolja, Aca je bio sa suprugom Ljiljanom ispred stadiona, sa kojom je prodavao šalove, rekli su članovi Ljiljanine porodice

  • 0

Aca Pavlović iz Pariza ranjen je u blizini stadiona tokom terorističkog napada i nalazi se u bolnici u kritičnom stanju, dok o njegovoj suprugi Ljiljani Pavlović Atanasković nema nikakvih informacija.

SRBIN U TEŠKOM STANJU, NJEGOVA SUPRUGA NESTALA: Kraljevčanin u bolnici u Parizu, za ženom se još uvek traga! (FOTO)

U trenutku pokolja, Aca je bio sa suprugom Ljiljanom ispred stadiona, sa kojom je prodavao šalove, rekli su za "Blic" članovi Ljiljanine porodice.

Za Ljiljanom se još traga, a iako su zvali sve bolnice i ambasadu Srbije, još uvek nisu dobili nikakvu informaciju o njoj.

- U subotu ujutru smo čuli šta im se dogodilo. Javili su nam rođaci. Ne znamo ni da li je Ljilja poginula ni da li je u bolnici. Da je živa, ona bi se sigurno javila. U Francuskoj je naši poznanici traže po bolnicama – kaže Ankica Đorđević, Ljiljanina sestra.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Svi koji imaju informacije o nestaloj Ljiljani može da se javi porodici na broj 00 381 36 335-135.

Porodica je u šoku, a majka Snežana Atanasković samo traži da joj jave šta se dogodilo Ljiljani.

- Ljudi, naučite me kako da pronađem moje dete! Aman za aman! Više ne znam kuda ću. Ubiću se, spremila sam lekove. Ne mogu da izdržim – plakala je na sav glas majka Snežana.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Rođaci kažu da je Aca, koji je inače živi preko 40 godina u Parizu, iako u teškom stanju, uspeo da se u jednom trenutku podigne i upita gde je Ljilja, i onda je opet pao u komu.

- Rođaci su nam ovo javili. Više ništa nisu mogli da saznaju od njega. Voleli bi smo da nam se svi koji imaju neke informacije o Ljiljani da se jave - kaže Tamara, Ljiljanina ćerka iz prvog braka.

Ljiljana (40) ima i sina Aleksandra, dok sa Acom, sa kojim je četiri godine u braku, nema decu. Njih dvoje su zadnju put u Kraljevu bili u julu mesecu, a rođaci kažu da su veseljaci i da se njihovo boravljenje u Kraljevu nikada ne zaboravlja.

(JEZIV VIDEO) TRENUTAK U KOM JE POČEO POKOLJ: Muzičari su svirali, a onda su džihadisti OSULI PALJBU

DAN NAKON MASAKRA SVIRAO JE KLAVIR OKRUŽEN KRVLJU: Pogledajte snimak koji je obišao svet (VIDEO)

ONI SU STRADALI U MASAKRU: Ovo su imena žrtava POKOLJA u Parizu! (FOTO)

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA