"MOJU MAJKU SU PREPOZNALI PO MINĐUŠAMA": Srpkinja pronađena u pariskoj bolnici posle kobnog napada

- Ona je u besvesnom stanju, zato do sada nije ni evidentirana i nije mogla da da podatke o sebi. Pošto smo utvrdili da postoji jedna neidentifikovana žena, došli smo ovde i doveli njenu rođaku koja je potvrdila da je reč o Ljiljani Pavlović - rekao je Rajko Ristić, ambasador Srbije u Francuskoj

  • 0
Foto: Dailymotion/Aca_Pavlovic Foto: Dailymotion/Aca_Pavlovic

Državljanka Srbije Ljiljana Pavlović (40), kojoj se posle terorističkog napada kod stadiona u Parizu izgubio trag, pronađena je živa posle 40 sati pretrage , ali u veoma teškom stanju i nalazi se u bolnici "Pitije salpetrijer". Nju je identifikovala rođaka po minđušama.

SRBIN RANJEN U PARIZU OTVORIO OČI: Na trenutak se probudio, pitao za ženu i opet pao u komu! (FOTO)

- Ona je u besvesnom stanju, zato do sada nije ni evidentirana i nije mogla da da podatke o sebi. Pošto smo utvrdili da postoji jedna neidentifikovana žena, došli smo ovde i doveli njenu rođaku koja je potvrdila da je reč o Ljiljani Pavlović - rekao je Rajko Ristić, ambasador Srbije u Francuskoj.

Ljiljanini roditelji su tek danas dobili informaciju o ćerki.

- Naši rođaci i prijatelji koji žive i rade u Francuskoj su dan i noć obilazili francuske bolnice i juče konačno pronašli moju majku. Najpre su je prepoznali po minđušama, a potom po prezimenu utvrdili da je to zaista ona - ispričala je Tamara Đorđević, Ljiljanina ćerka.

O Ljiljani Pavlović Atanasković, rodom iz Kraljeva, do danas nije bilo nikakvih vesti, dok je njen suprug Aca Pavlović koji je sa njom kod francuskog nacionalnog stadiona prodavao šalove francuske reprezentacije pred utakmicu s Nemačkom, teško ranjen.

POVREĐENO 14 SRBA U PARIZU: Sedmoro sa teškim povredama!

U blizini "Stad de Fransa" u petak uveče odjeknulo je nekoliko eksplozija, u kojima je život izgubio nekoliko osoba, a više ranjeno.

(Telegraf.rs/ Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA