OČEKUJTE NAS I SPREMITE SE: Anonimusi objavili TOTALNI rat ISIS-u! (VIDEO)

Na video-snimku se može videti jedan od Anonimusa koji ima da poruči Islamskoj državi sledeće: "Anonimusi iz celoga sveta će vas goniti. Znajte da će vas naći i neće vas pustiti"

  • 56

Anonimusi, hakerska grupa, objavila je rat Islamskoj državi i obećala da će uloviti svaku pristalicu džihada na internetu. Na ovakvu odluku su se odlučili nakon napada u Parizu gde su poginule 132 osobe.

LEGLO DŽIHADISTA JE NA 3 SATA OD BEOGRADA: Policija tamo ne sme da uđe! (VIDEO) (FOTO)

U video klipu koji se pojavio na Jutjubu, ova grupa sajber aktivista je najavila da će pokrenuti najveću akciju do sada sa porukom "očekujte nas".

OVO SU IMENA SRBA, KOJI SU POVREĐENI U PARIZU! Većina ih je u TEŠKOM STANJU posle terorističkih napada

Čovek sa poznatom maskom Anonimusa kaže: "Anonimusi iz celoga sveta će vas goniti. Znajte da će vas naći i neće vas pustiti". Upozorio je i da očekuju sajber napade i dodao: "Rat je objavljen. Spremite se".

FRANCUSKA NAPALA ISIS KAO NIKADA DO SADA: Bačeno 20 bombi na centre džihadista!

TERORISTIČKI NAPAD NA PETAK 13. NIJE SLUČAJAN? Na isti dan je PAPA jako razbesneo muslimane!

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kostic

    16. novembar 2015 | 10:38

    Zao mi je svake nevine žrtve...ljudi koji su hteli na utakmicu da popiju piće i malo se zabave..otišli su u smrt...Ali dragi Francuzi i mi smo se borili protiv takvih islamista koji su dovodili mudzahedine da seku srpske glave i igraju sa istom fudbal...istoj takvoj teroristickoj stoci ste dali države i danas ih podržavate. ..razmislite malo gde ste pogrešili ubijajući hrišćane u srbiji svojim bombama..razmislite ko je te sve teroriste stvorio...

  • SANELA

    16. novembar 2015 | 12:22

    Moj komentar ce biti veoma kratak. Ne mogu da zalim francuze, ni oni nisu zalili nas, bombardovali su srbe u Bosni 1995, srbe u Srbiji 1999, priznali su Kosovo, glasali da Kosovo udje u Unesko. Odavno nisu nasi prijatelji..a da, ja sam pacijent Radiolodkog instituta, kazu zahvaljujuci istim onim bombama sa osiromasenim uranijumom koje su nam "darovali" i francuzi.

  • Sasa

    16. novembar 2015 | 14:52

    Sad kad im hakuju mule ima samo u rikverc da teraju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA