SULUDA ISPOVEST MAJKE BOMBAŠA IZ PARIZA: Moj Ibrahim nije želeo NIKOGA DA UBIJE, samo je bio POD STRESOM!

Svi smo ga u porodici videli dva dana pre napada. Nije uopšte delovao kao neko ko bi uradio tako nešto, naglasila je majka Ibrahima Abdesalma jednog od pariskih bombaša

  • 7

Majka jednog od bombaša iz Pariza, Ibrahima Abdeslama (31), tvrdi da njen sin nije želeo nikoga da ubije već da se razneo zbog stresa.

Nemačka uhapsila čoveka koji je nedelju dana ranije ZNAO DA ĆE SE U PARIZU DOGODITI NAPAD!

Ibrahimov brat Muhamed uhapšen je u nedelju u Briselu, ali je zbog nedostatka dokaza pušten na slobodu. Njegov drugi brata Salah Abdeslam trenutno je najtraženiji terorista u Evropi pošto se smatra da je bio jedan od glavnih logističkih organizatora napada u Parizu.

HAPŠENJE NAJTRAŽENIJEG ČOVEKA NA SVETU: Prvo objavljeno da je uhvaćen, vlasti ubrzo dematovale tu informaciju!

- Ibrahim sigurno nije hteo da budem bombaš samoubica. Možda je eksploziv aktiviran pre reda. Možda je sve bilo samo zbog stresa. Svi smo ga u porodici videli dva dana pre napada. Nije uopšte delovao kao neko ko bi uradio tako nešto. Činjenica da je njegov eksploziv detoniran, a da nije ubio nikoga, mnogo govori o njemu - izjavila je majka pariskog teroriste, a preneo britanski Dejli Telegraf.

Ibrahim je aktivirao svoju bombu u blizini jednog kafića u centru Pariza, ali osim sebe sticajem okolnosti nije ubio nikog od prolaznika.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fifi

    16. novembar 2015 | 18:11

    Iskoristiti serijatski zakon i upotrebiti stavku gde se pociniocu ovakvog dela,sudi njegova porodica(otac,majka,braca,sestre). Na taj nacin im se lupa kontra efekat.

  • Zmi

    16. novembar 2015 | 21:30

    Rodila majka kretena i dala mu ime Ibrahim! Lutka majkina, bio je malo nervozan, naravno da nije kriv! Razmaženo, obesno, bahato derište se pretvorilo u čudovište, monstruma.Lepo ga je vaspitala, u duhu vere, nema šta!

  • stvarno?

    17. novembar 2015 | 05:20

    Niko se ne radja kao terorista. Vec postaje. Ona govori kao majka a na kao objektivni posmatrach. Ako je imao stres mogao je da skochi sa ajfelovog tornja da niko ne zna. Nije mi poznato da bombe i exploziv mogu u slobodnoj prodaji da se nadju. Proterao bih ja celu familiju momentalno i svakog ko ima veze sa takvima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA