HAPŠENJE NAJTRAŽENIJEG ČOVEKA NA SVETU: Prvo objavljeno da je uhvaćen, vlasti ubrzo dematovale tu informaciju!

Belgijska televizija RTL prethodno je javila da je belgijska policija danas u Briselu uhapsila Abdelsalema tokom racije u belgijskoj prestonici, preneo je Rojters

  • 2

Belgijska televizija RTBF javila je danas da je policija uhapsila jednu osobu tokom racija izvedenih u četvrti Molenbek, ali da nije reč o Salehu Abdelsalemu, francuskom državljanu za kojeg se sumnja da je "mozak" napada izvedenih u Parizu u petak uveče.

 

UHAPŠEN NAJTRAŽENIJI ČOVEK NA SVETU? Organizator POKOLJA U PARIZU navodno pao u Briselu! (FOTO) (VIDEO)

 

OVO MESTO U SRCU EVROPE JE RAJ ZA DŽIHADISTE: Odavde su krenuli u masakr u Parizu, a EU su ispred nosa!

 

Belgijska televizija RTL prethodno je javila da je belgijska policija danas u Briselu uhapsila Abdelsalema tokom racije u belgijskoj prestonici, preneo je Rojters.

 

OČEKUJTE NAS I SPREMITE SE: Anonimusi objavili TOTALNI rat ISIS-u! (VIDEO)

 

Zvanične potvrde o njegovom hapšenju od belgijskih vlasti zasad nema, navodi britanska agencija.

 

NASTAVLJA SE HAOS U EVROPI: Racija u Belgiji, policija upala u "raj za džihadiste" (FOTO)

 

Francuska policija prethodno je izdala poternicu za Abdeslamom (26), francuskim državljaninom koji je rođen i živi u Belgiji, a koji je osumnjičen da je, zajedno sa svojom dvojicom braće, učestvovao u napadima u Parizu.

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

Kako navodi televizija Frans 2, Salaha Abdeslama istražitelji sumnjiče da je "mozak" napada izvedenih u Parizu u petak uveče, u kojima je poginulo najmanje 129 ljudi. Abdeslam, koji nije poznat francuskom obaveštajnoj službi, ali koga policija sada označava kao "opasnog", u subotu ujutro je prekontrolisan i pušten u blizini francusko-belgijske granice, izmakavši francuskim snagama reda, prema informacijama televizije Frans enfo.

 

ON JE MOZAK TERORISTIČKOG NAPADA U PARIZU: Rođen je u Belgiji, sekao je glave u Siriji, a u Grčkoj je uhvaćen, pa OSLOBOĐEN! (VIDEO)

 

On je, kako prenosi "Figaro", za napade iznajmio automobil, koji je presretnut u subotu po podne u Belgiji, ali se osumnjičeni nije nalazio u njemu.

 

Foto: Tanjug/AP/Police Nationale

Foto: Tanjug/AP/Police Nationale

 

Saleh Abdeslam je, kako preciziraju francuski mediji, zapravo iznajmio dva vozila koja su teroristi koristili u nizu napada u francuskoj prestonici, a ta vozila su kasnije pronađena u blizini koncertne dvorane "Bataklan" i u Montreju, predgrađu Pariza.

 

Belgijsko federalno tužilaštvo je juče saopštilo da je "jedna osoba koja je iznajmila jedno od tih vozila prošla kontrolu u Kambreu, u subotu u 9.10 sati na autoputu A2 u pravcu Belgije".

 

Frans enfo navodi da je ta osoba Salah Abdeslam i da se on nalazio u vozilu iz kojeg su napadači pucali na nekoliko pariskih barova.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    16. novembar 2015 | 14:07

    Nista im ne verujem. Sve je ovo namestaljka, a sad ce uhapsiti nekog arapina, ovcu za klanje. Sve je to njihova ujudurma.

  • Lovic g 8

    16. novembar 2015 | 14:14

    Највеће зло Европе је Белгија само то неодговара ЕУ па вештачки праве кризе на Балкану и југу Европе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA