"ANONIMUSI" CEPAJU ISIS: Oborili 5.500 Tviter naloga Islamske države! (VIDEO)

Hakerska grupa je izgradila instrumente koji "bi mogli da budu bolji nego sredstva ijedne svetske vlade u borbi protiv IS onlajn", tvrde oni

  • 13

Hakerska grupa "Anonimusi" saopštila je danas da je oborila više od 5.500 naloga na Tviteru koji pripadaju Islamskoj državi (IS).

Anonimusi počeli da hakuju islamiste, a džihadisti su im OVAKO uzvratili! (VIDEO)

"Anonimusi" su to objavili tvitujući sa svog naloga #OpParis, nakon što su objavili "totalni rat" toj džihadističkoj grupi posle niza napada u Parizu, prenosi "Raša tudej".

- Naša sposobnost da oborimo IS je direktan rezultat naših hakera, minera podataka i špijuna koje imamo po celom svetu. Imamo ljude koji su veoma bliski IS na terenu - rekao je portparol "Anonimusa" Aleks Paučer.

OČEKUJTE NAS I SPREMITE SE: Anonimusi objavili TOTALNI rat ISIS-u! (VIDEO)

Kako je dodao, hakerska grupa je izgradila instrumente koji "bi mogli da budu bolji nego sredstva ijedne svetske vlade u borbi protiv IS onlajn".

Svestan da i IS ima svoje hakere, Paučer je izrazio uverenje da džihadistička grupa nema hakere kakve imaju "Anonimusi".

- Zapodenuli su borbu sa "Anonimusima" kada su napali Pariz i sada bi trebalo da očekuju naš potez - rekao je on, dodavši da hakerska grupa "neće samo sedeti po strani i posmatrati kako se teroristički napadi izvode po svetu".

"Anonimusi" su juče objavili video snimak u kojem najavljuju da će "otpočeti najveću operaciju ikada" protiv IS, posle napada izvedenih u petak u Parizu u kojima je 129 ljudi ubijeno, a 352 ranjeno.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Tanjug/news.softpedia.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vale

    17. novembar 2015 | 23:49

    Hahaa! Ovi su prave maskote, cujes oborili naloge na twiteru hahahahhahahaha

  • Dilan dog

    18. novembar 2015 | 01:35

    Ok, ali.mi nije jasna poenta izbacivanja u javnost tipa " objavljujem vam rat" pa ako hoćeš nešto da uasnas o nekome ili da presretnes neku poruku preko neta... treba im dati slobodu da ne znaju šta ih čeka i dali ih neko kontroliše i tako doći do važnih informacija... a ne ovako. To bi bilo isto kao kada bi meni žena rekla ja idem na put i postavila sam skrivenu kameru u spavaćoj sobi da vidim dali c3s da me prevariš. .. pa ja bih onda morao da budem lud da nešto privedem a da znam da me ona snima. .. isto tako i oni...

  • draleRS

    18. novembar 2015 | 09:27

    kao da je tviter vlasnistvo islamista,pa zar ne moze tviter da im ugasi naloge ako je to nesto vazno a postoji toliko nacina za komunikaciju preko itnerenta da taj nalog nebitna stvar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA