ZAKLAO SAM JE NA SLAVI, JER JE ZVALA SAMO SVOJE GOSTE: Stravično priznanje MESARA koji je prerezao vrat svojoj ženi!

- Godinama sam planirao da ubijem Milicu, ali eto nisam sve do ove slave - izjavio je Nebojša Pavlović, mesar po zanimanju

  • 8

Nebojša Pavlović (61) iz Varvarina u ponedeljak oko 17 sati zaklao je svoju ženu Milicu Pavlović (60) na slavi Đurđic. Istraga je pokazala da je Nebojša u trenutku zločina imao više od dva promila alkohola u krvi. 

MESAR ZAKLAO SVOJU ŽENU NA PORODIČNOJ SLAVI: Krvavi pir pred gostima u Varvarinu!

Pavlovići više od dve godine ne žive zajedno, a žena ga je napustila pre dve godine zbog porodičnog nasilja. On je ostao da živi u svojoj kući. Kada je trebalo da proslave, dogovor je bio da on svoje goste zove prvi dan, a ona svoje drugi.

ZALJUBILA SAM SE U ČOVEKA KOGA NIJEDNA NE BI MOGLA IZDRŽATI: Ovako je pisala žena koju je MUŽ ZAKLAO NA DAN SLAVE!

Kada je došao dan slave i Nebojša u kući video sve ženine goste, kako kaže, "pukao mu je film":

- Godinama sam planirao da ubijem Milicu, ali eto nisam sve do ove slave - kaže Nebojša, mesar po zanimanju.

Dok mu je vađena krv na analizu, pitao je je "Jel mrtva?", a onda sam sebi odgovorio "Sigurno je mrtva, ja sam to stručno uradio" - kaže izvor  iz istrage.

Rođak Pavlovićevih bio je očevidac događaja, i kaže da Nebojša niej raniej poštovao slavu, ali se uoči poslednjeg Đurđica dogovorio da sa Milicom proslavi:

- Prišao je Milici koja je u kuhinji prala sudove. Mislio sam da i njoj čestitati slavu. Ali on je potegao nož, pre nego što je bilo ko od nas uspeo da reaguje, zario joj sečivo u vrat i zavrnuo tako snažno da joj je napravio rez dug 17 centimetara  -priča užasnuti rođak.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Brat je skočio da spase sestru, ali je Nebojša i na njega potegao nož. uspeo je da mu ga istrgne iz ruke i istera napolje sve do doalska policije.

Nebojša i Milica imaju ćerku Oliveru i sina Olivera, koji žive u Austriji. On kobnog dana nije bio u majčinoj kući, a stigao je juče u Srbiju kako bi organizovao majčin pogreb. 

Miličina rođaka kaže da je ju je molila da se odseli i kuću ostavi Nebojši.

- Milica je ranije operisana zbog ciste na mozgu i tumora na glasnim žicama. Dobila je to od stresa, straha i zlopaćenja pored krvinka - kazala je Miličina rođaka.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ddare

    18. novembar 2015 | 13:30

    Znas da ti otac maltretira majku ceo zivot a ti zapalis preko i ostavis majku nezasticenu...pa nije bre ljudi sve u parama..ovde si se rodio ovde ti je dedovina..tu si gde si,bori se...najlakse je pobeci od svega..

  • liz

    18. novembar 2015 | 12:54

    bolesnik i psihopata....svaki dalji konentar je suvisan.

  • jasmina popovic-grujic

    19. novembar 2015 | 13:34

    Zao mi je sto je ukinuta smrtna kazna jer se danas svi izvuku na osnovu neuracunljivosti a ustvari nisu ni malo neuracunljivi. Kada bi se vratila smrtna kazna malo bi bilo tih takvih neuracunljivih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA