SRPSKI HOROR: Dečak (14) probao da PRODA DROGU na času BIOLOGIJE!

Pokušaj primopredaje paketa marihuane osujetila je nastavnica biologije koja je slučaj odmah prijavila direktoru škole i dečakovim roditeljima

  • 0

Učenik osmog razreda Osnovne škole "Mirko Jovanović" u Kragujevcu uhvaćen je kako na času biologije pokušava da proda paketić marihuane drugu iz odeljenja.

PROFESORKA ANA osuđena na 40 GODINA ZATVORA za silovanje učenika sa invaliditetom! (FOTO) (VIDEO)

Pokušaj primopredaje osujetila je nastavnica biologije koja je slučaj odmah prijavila direktoru škole i dečakovim roditeljima.

NEMOĆAN SAM, ĐACI SAMO ŠTO ME NE TUKU: Zastrašujuća ispovest profesora kojeg su đaci "klali" lenjirom! (VIDEO)

Direktor škole Nenad Milovanović naglasio je za beogradske medije da je slučaj prijavio školskom policajcu.

- U školu su pozvani i roditelji i preduzete su sve mere. Na čas bilogije, peti u prvoj smeni, ušao je učenik istog razreda iz suprotne smene i đaku koji je bio na času hteo da da novac. Kada ga je nastavnica udaljila, učenik je pitao da li može da ode do toaleta. Nije dozvolila, ali se čas ubrzo završio. Na malom odmoru je videla da nešto sa učenikom nije u redu, da se uznemirio, i onda je primetila da nešto krije u ruci. Bio je to, kako se ispostavlilo, paketić marihuane - rekao direktor Milovanović.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA