LUDILO OD VREMENA: Srbiji preti NAJVEĆI TEMPERATURNI ŠOK! Za 24 sata temperatura će pasti 15 stepeni!

Srbiju za vikend čeka najveći temperaturni šok u poslednjih nekoliko godina, upozoravaju meteorolozi, a temperatura će za samo 24 sata pasti čak 15 stepeni

  • 14

Srbiju za vikend čeka najveći temperaturni šok u poslednjih nekoliko godina, upozoravaju meteorolozi! Verovali ili ne sve do subote uživaćemo u pravom prolećnom vremenu i temperaturama do 20 stepeni, a onda nas u nedelju očekuje naglo zahlađenje, kiša i sneg!

Prema tvrdnjama meteorologa iz RHMZ temperatura će za samo 24 sata pasti čak 15 stepeni, a lekari upozoravaju da takvo vreme može da bude pogubno i za zdrave osobe, a kamoli hronične osobe.

- Subota je dan početka velike promene vremena, zahlađenje kreće sa severa zemlje, donosi naoblačenje i kišu, koja će kasnije preći u sneg. U nedelju će takvo vreme biti u svim krajevima, a temperatura će za kratko vreme pasti čak 15 stepeni, što je veliki šok. Postoji velika verovatnoća da se zabeli i Beograd, ali se taj sneg neće dugo zadržati - kaže meteorolog Nedeljko Todorović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    19. novembar 2015 | 10:10

    Mi smo vec u konstantnom soku zadnje tri godine!!!

  • Joca

    19. novembar 2015 | 09:05

    Ne razumem...Pa nama se već danima noćna i dnevna temperatura razlikuju za preko 20 stepeni!...

  • Pavle

    19. novembar 2015 | 09:14

    Paaa ? Ko da se to desava prvi put u istoriji. To je normalna stvar za ovaj deo godine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA