ANONIMUSI KRENULI U JOŠ JAČU OSVETU: Islamska država biće uništena zbog OVOG PSA! (FOTO)

- Mi možemo mnogo da pomognemo, zato ćemo to i da uradimo. Volimo ljude, volimo Dizela, volimo Pariz i Liban - navodi se u saopštenju Anonimusa

  • 0

Dizel je bio jedan prelepi pas koji je radio za francusku policiju. Učestvovao je u akciji hapšenja terorista, koja se desila juče u San Deniju u Parizu, ali je nažalost tamo poginuo. Anonimusi su zato rešili da osvete njegovu smrt i hakuju još veći broj naloga Islamske države.

Ovaj pas je heroj koji je dao život za Francusku! (FOTO)

Hakerska grupa je obećala da će nastaviti da hakuje sve naloge džihadista jer žele da se osvete za smrt policijskog psa Dizela.

ANONIMUSI OBJASNILI KAKO SE HAKUJE ISLAMSKA DRŽAVA: Postavili uputstvo na internet za sve uzraste

- Mi možemo mnogo da pomognemo, zato ćemo to i da uradimo. Volimo ljude, volimo Dizela, volimo Pariz i Liban - navodi se u saopštenju Anonimusa.

"ANONIMUSI" CEPAJU ISIS: Oborili 5.500 Tviter naloga Islamske države! (VIDEO)

Oni su do sada uspeli da hakuju na hiljade naloga i na taj način obustave regrutovanje novih džihadista. Takođe, uspeli su da dođu do adresa gde žive najopasniji islamisti u Evropi, ali te informacije još uvek ne žele da objave.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA