RUSI LIKVIDIRALI TRI KOMANDANTA ISLAMSKE DRŽAVE: Lansirali 12 raketa kojima su totalno uništili džihadiste!

- Militanti su priznali likvidacije komandanata Abu Nurlbagasija, Muhameda ben Hajrata i El Okaba, koji su bili aktivni u rejonu Alepa, tokom raketnih udara i bombardovanja ruske avijacije - rekao je načelnik Glavne operativne uprave ruskog Generalštaba

  • 11

Teroristi Islamske države u Siriji priznali su da je ruska avijacija likvidirala njihova tri komandanta u provinciji Alep, izjavio je danas načelnik Glavne operativne uprave ruskog Generalštaba Andrej Kartapolov.

ONA KONTROLIŠE PUTINA: Ime joj je Marija, BOMBA je i odlučuje gde će padati bombe u Siriji! (FOTO) (VIDEO)

- Militanti su priznali likvidacije komandanata Abu Nurlbagasija, Muhameda ben Hajrata i El Okaba, koji su bili aktivni u rejonu Alepa, tokom raketnih udara i bombardovanja ruske avijacije - rekao je Kartapolov na konferenciji za novinare, preneo je Sputnjik.

Ruska avijacija je izvela tri intenzivna udara na pozicije terorističkih grupa u Siriji, saopštio je Kartapolov.

- Danas u 7 sati po srednjeevropskom vremenu Vojno-vazdušne snage Rusije izvele su tri intenzivna avijaciona napada na nezakonite oružane formacije na teritoriji Sirije - izjavio je ruski general.

Prema njegovim rečima, od 07.00 do 07.20 sa teritorije Rusije strateški nosači raketa Tu-95MS lansirali su 12 krstarećih raketa na objekte terorističke organizacije Islamske države u provincijama Alep i Idlib.

- Među ciljevima su bili skladišta goriva, fabrika za proizvodnju eksplozivnih supstanci, komandni centar i sedište Islamske države u gradu Idlib - naglasio je Kartapolov.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA