DRAMA U BEOGRADSKOM STUDENTSKOM DOMU: Iračanin pretio da će "dići sve u vazduh" i da će "teći potoci krvi"!

- Mnogo smo se uplašili, a kako i ne bismo, kada neko u jeku ovih terorističkih napada dođe i kaže da će nas sve razneti bombom! - rekla je jedna radnica

  • 9

U studentskom domu "Radojka Lakić" na Avali dešavala se drama u sredu po podne kada je M.M. (24) iz Iraka upao u restoran i zapretio da će celu zgradu dići u vazduh, piše "Alo". Inače, ovde su smešteni strani studenti koji studiraju u Srbiji.

OVO JE DROGA ISLAMSKE DRŽAVE: Evo čime se teroristi dopinguju pre napada

Mladi Iračanin je napao recepcionerku, urlao i vikao na nju, a zatim je ušao u restoran i počeo da viče na prisutne i preti da će ih "sve dići u vazduh" i da će "teći potoci krvi".

Jedan od prisutnih konobara je odmah pozvao policiju, koja je vrlo brzo reagovala i rešila problem. Iračanin je uhapšen i protiv njega je podneta krivična prijava za ugrožavanje bezbednosti. Ispostavilo se da nije bio naoružan, niti je u stanu u kome živi nađeno bilo kakvo oružje ili eksploziv.

- Mnogo smo se uplašili, a kako i ne bismo, kada neko u jeku ovih terorističkih napada dođe i kaže da će nas sve razneti bombom! Nikada ne možeš da budeš siguran da li misli ozbiljno ili samo preti. Taj dečko, koji je ranije živeo kod nas jer je inače dugo u Srbiji, upisivao je do sada nekoliko fakulteta, ali nijedan nije završio - rekla je jedna radnica za "Alo".

Iračanin je pre dve godine bio smešten u domu, ali je zatim izgubio pravo na smeštaj jer je obnovio godinu.

Uprava odmarališta je demantovala da se kod njih desio bilo kakav incident, iako je vest potvrđena i iz bezbednosnih izvora.

- Ne znam o čemu pričate, kod nas nema ni studenata iz Iraka i iz Irana. Juče se ovde ništa slično tome o čemu vi govorite nije desilo - rekao je upravnik odmarališta za "Alo".

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA