DRAMA U LONDONU: Policija blokirala metro, sumnja se na TERORISTE!

Jutros su mnogi britanski mediji preneli priču da su islamistički komandanti navodno u kontaktu sa fanaticima u Velikoj Britaniji sa kojima redovno komuniciraju o količini oružja i municije koju imaju

  • 11

U Londonu su primećeni naoružani policajci u blizini metro stanice Soutvark oko koje je zatvoreno nekoliko ulica, jer se sumnja da se u blizini nalaze teroristi.

Policija je saopštila da je uhapšeno troje ljudi u automobilu marke "bmw" sa belgijskim registarskim tablicama.

UMALO NAJVEĆI TERORISTIČKI MASAKR DO SADA? Džihadisti punili igračke eksplozivom! Evo gde su hteli da ih razbacaju! Jutros su mnogi britanski mediji preneli priču da su islamistički komandanti navodno u kontaktu sa fanaticima u Velikoj Britaniji sa kojima redovno komuniciraju o količini oružja i municije koju imaju.

ŠTA ZAISTA ZNAČI - ALAHU AKBAR?! Sve o pokliču uz koji džihadisti pucaju u decu i odsecaju glave (FOTO)

Oni su savetovali britanskim džihadistima da ne dolaze u Siriju već a čekaju naredbe tu gde jesu.

Policija je u Londonu danas potpuno blokirala ulicu Blekfrajars na jugu grada, nakon što su policajci zaustavili jedno vozilo i i uhapsili trojicu muškaraca koji su se u njemu nalazili.

Londonska policija nije objavila više detalja o tome zašto je vozilo danas popodne zaustavljen, ali je saobraćaj i dalje blokiran.

Policija je evakuisala ulicu u kojoj se odvija hapšenje, a "Indipendent" javlja da se na fotografijama sa lica mesta vidi da vozilo ima belgijske registarske tablice.

LAŽNA UZBUNA U LONDONU: Zbog trojice lopova blokiran ceo grad!

Na licu mesta se nalazi jedna ambulantna kola, a to područje nadleće i policijski helikopter, navodi list "Gardijan".

Ova policijska akcija u Londonu usledila je nakon što je danas Brisel gotovo potpuno blokiran zbog terorističke pretnje, pa ne funkcioniše podzemna železnica, a trgovinski centri i javne zgrade će biti zatvorene čitavog vikenda.

U Briselu je na snazi najviši nivo opasnosti od terorističkog napada, nedelju dana nakon napada u Parizu, u kojima je poginulo 130 ljudi.

(Telegraf.rs/ Izvor: The Guardian/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA