BRISELSKA POLICIJA UHAPSILA 16 SUMNJIVIH: Da li je među njima i najtraženiji terorista?

Specijalna akcija belgijskih bezbednosnih snaga, u okviru koje je 16 osoba uhapšeno a jedna ranjena, odvijala se u blizini glavnog trga u Briselu

  • 0

U Briselu su kasno sinoć okončane policijske operacije, koje su bile sprovedene na više lokacija zbog terorističkih pretnji sa kojima se suočava belgijska prestonica. U okviru njih, uhapšeno je 16 sumnjivih osoba, dok je jedna ranjena.

Belgijska policija sinoć je uhapsila 16 osumnjičenih za terorizam, a glavni islamski terorista Salah Abdeslam koji je učestvovao u ubistvu 130 osoba i organizovanje serije napada 13. novembra u Parizu, i dalje u bekstvu.

NAJTRAŽENIJI EVROPSKI BEGUNAC JE MUŠKA PROSTITUTKA: Konobar u gej-baru otkrio jezive detalje o monstrumu iz Pariza!

Sve informacije, kako je najavio portparol policije, trebalo bi da saopšti javni tužilac na konferenciji novinare.

POLICIJA JURI TERORISTE SA SPREMNOM BOMBOM: U Briselu TENKOVI na ulicama, SNAJPERISTI na krovovima!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Lokalni mediji su prethodno javili da su belgijske bezbednosne snage pokrenule specijalnu akciju u blizini glavnog trga u Briselu, a navodno je i hotel "Radison Blu" zatvoren zbog terorističke pretnje. U toku akcija nekoliko ulica u centru grada bilo je blokirano, a na njima je bio veliki broj naoružanih vojnika i policajaca.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Pozivajući se na izjave svedoka, RTL navodi da je policija naredila ljudima u restoranima da završe obroke i "sačekaju signal za evakuaciju", kao i da su ljudima koji su se zatekli na ulicama govorili da se sklone.

DRAMA U LUKSUZNOM HOTELU: Još jedna dojava o bombi u Briselu!

Posle pokretanja ove operacija, policija je apelovala na predstavnike medija da ne prenose detalje akcija, kao što su recimo mesta gde se sprovode.

Da li je među uhapšenima i Salah Abdeslam?

(Telegraf. rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA