DECA PIROMANI HARAJU SRBIJOM: Zapalili školu, prodavnicu i pet kuća, a SUD IM NE MOŽE NIŠTA!

Sudija je u presudi konstatovao da su ovi maloletnici veoma opasni, ali da im zbog njihovih godina ne može izreći težu kaznu.

  • 6

Viši sud je danas izrekao presudu dvojici maloletnika iz Vučaka kod Smedereva zbog optužbe da su u avgustu ove godine zapalili školu i pet kuća.

UBIJAJU, KRADU, SILUJU: Neće vam biti dobro posle ovih podataka o našoj omladini!

A. Đ. (16) i M. V. (17) osuđeni su na boravak u vaspitno popravnom domu koji ne može biti kraći od šest meseci, odnosno duži od dve godine, a dužina boravka zavisiće od izveštaja te ustanove o njihovom ponašanju.

KLINCI KRIMOSI: Osam maloletnika služi kaznu za ubistvo, njih 32 za razbojništvo!

Sudija je u presudi konstatovao da su ovi maloletnici veoma opasni, ali da im zbog njihovih godina ne može izreći težu kaznu.

Dvojica maloletnika najpre su provalili u trgovinski objekat iz koga su ukrali trake za fiskalnu kasu, a potom ga zapalili.

Potom su naredne noći zapalili pet kuća u Vučaku i okolini.

Na kraju su zapalili i svoju Osnovnu školu "Dositej Obradović", a usled požara potpuno su uništene kuhinja, trpezarija i biblioteka u kojoj je bilo 13.970 knjiga.

Napišite nam u komentarima da li vas iznenađuje ovakav vid maloletničkog nasilja kao i na koji način bi ono moglo da se suzbije.

(Telegraf.rs / Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    23. novembar 2015 | 21:13

    Naša deca - to je naša starost. Pravilan odgoj - to je naša srećna buducnost. Los odgoj - to je naša buduca nesreća, nase suze, naša krivica pred drugim ljudima i pred citavom zemljom.

  • Xxxx

    23. novembar 2015 | 20:58

    Promeniti zakon i slati u maloletnicki zatvor pa kada sa 15 godina bude lezao 5 godina zapitace se

  • Јован

    23. novembar 2015 | 21:08

    Упослити их, и неће имати времена о овоме да мисле :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA