BOMBAŠ-SAMOUBICA POKUŠAO DA UĐE U HOTEL: A onda je eksplodirao i ubio 4 POLICAJCA! (VIDEO)

Bombaš-samoubica je pokušao da automobilom-bombom uđe u hotel pre nego što su bezbednosne snage otvorile vatru na njega, nakon čega je automobil eksplodirao

  • 1

Najmanje četiri policajca su poginula, a 12 osoba je povređeno danas u eksploziji dve bombe u blizini hotela u Egiptu u kojem se smeštene izborne sudije, u gradu al-Ariš, najvećem na Sinajskom poluostrvu, saopštili su bezbednosni i medicinski izvori.

NOVI TERORISTIČKI NAPAD: Dve BOMBE eksplodirale pored hotela, ima i MRTVIH!

Za sada niko nije preuzeo odgovornost za ovaj napad, preneo je Rojters. Među povređenima su najmanje dve sudije, koje su nadgledale parlamentarne izbore. Najpre je eksplodirao automobil-bomba, a potom je odjeknula i druga eksplozija desetak minuta kasnije.

Bombaš-samoubica je pokušao da automobilom-bombom uđe u hotel pre nego što su bezbednosne snage otvorile vatru na njega, nakon čega je automobil eksplodirao, precizirali su bezbednosni izvori.

Na internetu se pojavio snimak stravične eksplozije, čija autentičnost još uvek nije potvrđena.

Da podsetimo, ogranak Islamske države u Egiptu, Sinajska provincija, izveo je napade u tom regionu u pokušaju da zbaci vladu u Kairu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA