UBIJEN JOŠ JEDAN RUSKI VOJNIK: Poginuo dok je bio u potrazi za pilotima oborenog aviona! (VIDEO)

Nešto ranije, Slobodna vojska Sirije saopštila je da je oborila ruski helikopter koji je krenuo u misiju spasavanja pilota iz palog vojnog aviona

  • 19

Ruski vojnik koji je bio član spasilačke misije koja je bila u potrazi za pilotima oborenog aviona, poginuo je u akciji na terenu, javlja BBC.

TURCI ĆE OSETITI PUTINOV GNEV: Ovako će predsednik Rusije da se osveti za obaranje aviona (VIDEO)

Britanska mreža je ovu informaciju prenela pozivajući se na izvore iz ruskog ministarstva odbrane.

(LIVESTREAM) (UŽIVO) TURCI OBORILI RUSKI AVION, TVRDE DA SU PILOTI ŽIVI iako su pobunjenici slali slike njihovih mrtvih tela! (VIDEO)

Nešto ranije, Slobodna vojska Sirije saopštila je da je oborila ruski helikopter koji je krenuo u misiju spasavanja pilota iz palog vojnog aviona.

POČEO JE RAT ZBOG SRUŠENOG AVIONA: U toku je diplomatsko bombardovanje između Rusije i Turske! (FOTO) (VIDEO)

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Foto/Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    24. novembar 2015 | 19:56

    Sve vojno sposobne vratit nazad na ratiste..samo zene decu invalide matorce ostale vratit na ratiste da se bore..ma kakav azil...sramota za svet da gleda samo kako nasa braca ginu..gde je nato eu..zar nema svet 100000 boraca da posalje da pohvata ti bagru..i da jih strelja

  • vuk

    24. novembar 2015 | 20:29

    U narednih par dana ima da nema vise "Slobodne vojske Sirije", budite sigurni u to! ISIS je u rasulu, a Tirska, kao i uvek do sad, mučki udara s'ledja. Al dobro, ništa novo, ako se istorija ponavlja - turci ništa nisu naučili. Давај , давај! В бој, в бој!

  • Jeretik

    24. novembar 2015 | 22:14

    Imam osecaj da je posle ovoga Slobodna vojska Sirije jos slobodnija , oslobodjeni su prava na zivot i postojanje , amin .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA