KRVAVI DETALJI JEZIVOG ZLOČINA: Muhamed je pucao ženi u glavu dok je držala BEBU U NARUČJU!

Muhamed E. (27) iz Zrenjanina ubio je nevenčanu suprugu Naziru S. (30), a potom i sebe, jer ga je nesrećna žena ostavila i nije želela da mu se vrati

  • 2

Muhamed E. (27) iz Zrenjanina preksinoć je oko 20 časova u naselju Dudara ubio nevenčanu suprugu Naziru S. (30), a potom i sebe.

JEZIV ZLOČIN U ZRENJANINU: Ubio bivšu ženu pa pucao u sebe iz pištolja!

Prema rečima komšija, Muhamed nije mogao da podnese to što ga je Nazira ostavila. Kada je odbila da mu da još jednu priliku, potegao je pištolj i pucao joj u glavu dok je u naručju držala njihovu četvoromesečnu bebu!

Muhamed i Nazira su živeli zajedno oko godinu dana i pre četiri meseca su dobili dete. Oboje su iz prethodnih brakova imali još po četvoro mališana.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Živeli su sa njegovom majkom i ćerkom, a kada ga je pre dva meseca napustila, Nazira je sa bebom otišla kod svog brata. Svi smo u šoku zbog ovoga što se dogodilo. Muhamed nije bio nasilan, nije čak ni pušio, a kamoli pio alkohol. Znamo jedino da je mnogo voleo Naziru - priča komšinica Hajrija D.

Nazira je kobne večeri sa bebom otišla kod drugarice Elme Š. U jednom trenutku, Muhamed se pojavio na vratima. „Hoćeš li da mi daš još jednu priliku?“, upitao je Naziru, a kada mu je rekla da neće, iz jakne je izvadio pištolj, prislonio joj cev na glavu i povukao oroz.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- U prvi mah sam pomislila da je u pitanju igračka. Tek kada je repetirao, shvatila sam da se ne šali i zato sam pobegla iz kuće. Nazira je ostala unutra s bebom. Nisam čula nikakav pucanj - ispričala je Elma za „Alo!“.

Kada je ubio nevenčanu suprugu, Muhamed je otišao do svoje kuće, udaljene stotinak metara, ušao u sobu i ispalio i sebi metak u glavu. Ubrzo su žitelji Dudare saznali za ovu tragediju i odmah obavestili policiju.

Suljo Salihi, Nazirin stariji brat, potvrđuje priče da zet nikada nije bio nasilan. - Nije važio za nasilnika, nije ni pio alkohol. Svi će vam posvedočiti da je bio dobar momak, bez obzira na ovo što je uradio. Znam da je molio Naziru da mu se vrati, što je ona odbila da učini - kaže Suljo, kod koga je nakon tragedije smeštena Nazirinina i Muhamedova beba.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA