ZA NJOM UZDIŠE CELA SRBIJA: Prelepa GOLA Vojvođanka RAMONA bez prezimena, sve ostavila BEZ TEKSTA! (FOTO)

Pre nešto više od godinu dana grupa fotografa, na inicijativu Saše Preradovića, odlučila je da organizuje jedinstvenu tematsku izložbu u Srbiji: "Jedan model u očima više fotografa", a ona je zasenila čitavu Srbiju

  • 4

Petnaestoro umetničkih fotografa slikali su Ramonu godinu dana, a jedinstvena izložba sa 52 akta otvorena je ovog vikenda u Paraćinu.

Ime joj je Ramona, prezime joj niko ne zna, ali prelepe oblike njenog tela milovali su foto-aparati mnogih umetničkih fotografa u Srbiji. Ono što su Stari Grci zvali muzama, u ovom konkretnom slučaju nosi ime Ramona.

Pre nešto više od godinu dana grupa fotografa, na inicijativu Saše Preradovića, odlučila je da organizuje jedinstvenu tematsku izložbu u Srbiji: "Jedan model u očima više fotografa".

Izložba je bila Ramona, a akt je slikalo 15 umetnika. Izuzetnu postavku od 52 fotografije od vikenda u Galeriji Kulturnog centra mogu videti i Paraćinci, jer se među fotografima iz Vojvodine nalazi i Bojan Bokac Petrović. On je Paraćinac koji se osmelio da iz Novog Sada fotke gole Ramone promoviše u gradu na Crnici.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Jako volim svoj posao modela. Mama, tata i dečko znaju da se ovim bavim i podržavaju me. Ovaj hobi mi je i dodatni izvor prihoda jer sam model na Akademiji slikarstva u Kamenici - objasnila je za Telegraf smela Ramona (23) koja ima orijentalnu lepotu, a na izložbu u Paraćin je došla sa svojim dečkom Strahinjom Popović.

Strahinja nam je rekao da ne samo što nema ništa protiv da drugi muškarci njegovu Ramonu fotografišu, već ju je upravo on i uveo u taj čudesni svet.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Upoznao sam je sa svojom drugaricom Emilijom koja je fotograf i tako je sve krenulo. Ramoni se svidelo jer sve je to zapravo jedna velika fizička i duhovna avantura. Oslobodila se strahova i nesigurnosti i model je već tri godine. Neke fotografije su nastale u mom prisustvu, u našem stanu jer zajedno živimo, ali neke ne.

Bojan Petrović, jedan od najboljih srpskih fotografa, Ramonu je slikao poslednji i to u Novom Sadu, u njihovom domu.

Foto: Telegraf/Emilija Kodermac Foto: Telegraf/Emilija Kodermac

- Znao sam je sa društvenih mreža i tako smo se brzo i dogovorili da dođem u Novi Sad i fotografišem je. Izložba je prvo bila postavljena u Galeriji Foto-video saveza Vojvodine, a zatim sam odlučio da je predstavim i svojim sugrađanima. Možda baš zato što sam u ovoj grupi fotografa jedini koji živi južno od Beograda - ističe Bokac.

A fotografije-aktove glavne junakinje ove priče zaista vredi pogledati. Pa makar Ramona i dalje ostala prelepa Vojvođanka mediteranske lepote, bez prezimena.

Foto: Telegraf/Tibor Arva Foto: Telegraf/Tibor Arva

(Z. R. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    30. novembar 2015 | 13:05

    Erotske fotografije ko i svake druge, jedino bez par kg silikona.....

  • Перагеније

    30. novembar 2015 | 15:50

    Јоо што волим УМЕТНИЦЕ! Имате њену аТресу?

  • arkadije

    19. januar 2016 | 22:51

    iz novi bečej

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA