TRAGEDIJA NA SLAVI U ZEMUNU: Ubio komšinicu i ranio njenog muža zbog GLASNE MUZIKE (FOTO)

Tokom dalje istrage biće utvrđene sve okolnosti o tragičnom događaju

U Lugarskoj ulici u Zemun Polju, Vujadin Obradović (58) pucao je iz pištolja i ubio prvu komšinicu Sonju Bakić (50), a teško je ranio njenog supruga Branislava.

Prema rečima očevidaca, Obradović navodno nezadovoljan zbog glasne muzike koja je bila u susednoj kući gde su Bakići obeležavali krsnu slavu, pozvao je telefonom domaćine da izađu iz kuće. Kada su Bakići izašli ispred kuće, Obradović je ispalio veći broj metaka iz pištolja na prve komšije.

Sonja je podlegla na licu mesta, a Branislava je jedan od sinova privatnim vozilom, sa dve prostrelne rane u predelu grudi, u teškom stanju, prevezao u Urgentni centar. Nakon pucnjave ispred kuće izleteli su sinovi Sonje i Branislava i još nekoliko gostiju.

Oni su uspeli da razoružaju osumnjičenog Obradovića. Tom prilikom Obradović je zadobio hematome po glavi, najverovatnije od udaraca. On je kolima Hitne pomoći, u pratnji policajca, prevezen je u Urgentni centar.

Na mestu pucnjave pronađen je pištolj koji je osumnjiučeni koristio.

Tokom dalje istrage biće utvrđene sve okolnosti o tragičnom događaju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(E.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    5. decembar 2015 | 10:43

    Ubio im je majku, tesko ranio oca...bez ukakvog razloga. Najbolja opcija je bila da su ga ubili odmah kad su imali priliku. Kakve vajde njima sto ce se sad vucarati po sudu i na kraju ce on ispasti neka umobolna odoba i dobiti neku smasno kaznu. Ovako bi bio primer drugim "umoblnim" osobama da malo razmisle tim "bolesnim umom" pre nego što pokusaju da ubiju nekog. Daj boze da im otac prezivi.

  • gale

    5. decembar 2015 | 09:18

    Trebalo je istim pistoljem da ga dokrajce,sto drzava da trozi novac poreskih obveznika na ubice

  • Prelepa slika mi smo najbolji narod na celome svetu

    5. decembar 2015 | 09:19

    To je nas zakon dok se ne dogodi nesreca nema zakona tako ja imam komsiju koji mi preti sabotira kola da poginem vrata ulazna isarao unistio ali nema zakona TO je ZAKON

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA