TEŠKA SAOBRAĆAJKA U NIŠU: "BMW" POKOSIO PEŠAKA, udario parkiran auto, pa se zakucao u kola u pokretu!

Vozač automobila, koji se po rečima očevidaca kretao neprimerenom brzinom, pokosio je tri pešaka i zakucao se u ogradu na uglu Ulice Danila Kiša i Mariborske u Nišu

  • 6

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 8 sati u niškom naselju Branko Bjegović, u kojem je prema saznanju Telegrafa srećom povređen samo jedan pešak.

UŽAS: Stefana Milenkovića UDARILA STRUJA dok je radio na DALEKOVODU OD 10.000 VOLTI!

Vozač "BMW-a" je najpre pokosio pešaka, potom je udarcem oštetio parkirano vozilo, a potom je ne poštujući znak "stop" u raskrsnici udario u još jedan automobil.

"MOJA TIJANA JE BILA NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI, A ONI SU VIKALI DA JE PIJANA": Vapaj očajne majke Slavice o kojem bruji Srbija! (FOTO)

- Punoletni vozač "BMW-a" kretao se iz Mariborske ulice i na uglu sa Senjskom udario je pešaka, punoletnu ženu - priča za Telegraf Nataša Zorić Živanović, portparol policije u Nišu i dodaje:

- On je potom udario u zadnji deo parkiranog "rovera", koji je oštetio, a zatim je ne poštujući znak "stop" ušao u raskrsnicu gde se na uglu sa Ulicom Danila Kiša sudario sa vozilom u pokretu marke "opel korsa".

Ona naglašava da je se u "BMW-u" na mestu suvozača nalazila maloletna devojka, a da su ona i vozač srećom zadobili samo lakše telesne povrede. Vozač "korse" je srećom prošao bez povreda, dok mu je automobil pretrpeo manju štetu.

- Nije bilo svedoka događaja i samo je jedan pešak povređen. Istraga će utvrditi detalje ovog događaja - zaključila je Nataša Zorić Živanović.

(Telegraf.rs / Izvor: Niške vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amer

    5. decembar 2015 | 11:50

    To je 100%mamin i tatin sin koje se vracao iz trecu smenu.

  • Wilfred

    5. decembar 2015 | 11:13

    Procitam vozac BMWa i sve mi je jasno...a vrtoglavo im se priblizavaju vozaci Audija i vozaci Alfe.

  • Перагеније

    5. decembar 2015 | 11:03

    Колико возач има година - 18.3?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA