(UZNEMIRUJUĆI FOTO) VEZALI psa za zaprežna kola, pa ga VUKLI po celom GRADU! (VIDEO)

T. B. je postavila video u kom je snimila psa i objasnila da je ovo treći slučaj u mesec dana kako pronalazi pse u ovakvom stanju

  • 18

Svakodnevno se, nažalost, suočavamo sa zlostavljanjem životinja kojem, očigledno, nema kraja. Srećom, ponekad se na pravom mestu u pravo vreme zateknu i osobe, koje spase sirote nedužne životinje... To je upravo uradila i jedna devojka iz Knjaževca.

NEMAJU NI DVADESET, A VEĆ SU MONSTRUMI: Ukrali su štene, davali mu drogu, tukli ga i izbacili na ulicu! (FOTO)

T. B. je, naime, najpre postavila video u kom je snimila psa i objasnila da je ovo treći slučaj u mesec dana kako pronalazi pse u ovakvom stanju. Iznervirana, napisala je da su psa neke osobe vukle po celom gradu vezanog plastičnim konopcem za zaprežna kola. Dok je on cvileo, krkljao i gušio se, sve su, prema njenim rečima, nemo posmatrali građani.

ČUVAJTE SE: Na Novom Beogradu OTROVAN PAS!

T. B. je vikala da puste psa, ali oni su joj odgovorili da "džukela nije njena" i da se ne meša. Zapretila je policijom i tek kada je izvadila mobilni telefon iz džepa, neimenovane osobe su presekle konopac i pobegle.

Ona je navela da je pas narednih pola sata krkljao, srce mu je jako udaralo, povratio je nekoliko puta, a ne može da stoji na nogama, jer su mu skroz popucale šape.

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

Ova devojka koja se kao anđeo pojavila u pravom trenutku apeluje na sve da ko ima mogućnosti udomi ovog nesrećnog psa, jer ona ne može da ga zadrži.

- Psa sam donela kući, u kavezu je u podrumu, ali kod mene ne može da ostane i preklinjem za smeštaj - navela je ona i naglasila da je pas miran, mio, iako preplašen, nije zarežao ni u jednom trenutku.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa dobro bre..

    7. decembar 2015 | 13:13

    Kako vas nije sramota da ovo radite? Zar je moguce da ste toliki neljudi? Dodji do mene da probas mene da vezes stoko, necovece.. Ja sve razumem, al Boga nikako. Pa pobogu sto dade ovakvim monsturmima da zive s nama, da nam uzimaju dzaba vazduh da se nad neduznima izivljavaju danas nad psom sutra necije dete, majka, drugarica, devojka, brat, rodjak.. Ovakvi nam kvare i ugled i naciju- mislice da smo indijanci da ne umemo da zivimo. Dodji kod mene da se nadamnom izivljavas da te razbijem ko beba zvecku monstrume.. Nicija nije do zore gorela, veruj. Ima ona stara "Nisi ti sine naleteo jos na Coju" a kad naletis zivi bili pa videli, ima da cvilis i nocu i danju...

  • Kazna

    7. decembar 2015 | 14:41

    Da li se saznalo ko je to iz Knjazevca? Napisite da ih mi kaznimo ako vec nece drzava.

  • zakon

    7. decembar 2015 | 13:49

    Taj snimak si trebala već da das policiji i pišeš tuzbu a ja ću ti platiti troskove pa da vidimo konačno koje su kazne za ovakve kretene.Ostavi kon.tel pa ću te nazvati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA