Dinkić zapevao u smiraj kampanje (VIDEO)

Srbija nema vremena za prepucavanja i političke svađe, poručio lider URS-a u Knjaževcu, mestu na kom se pre dva dana oprobao u izvedbi narodnih, zabavnih i rok hitova

  • 3

Lider URS-a Mlađan Dinkić izjavio je da Srbija nema vremena za prepucavanja i da joj je potreban razvoj, a ne sukobi i političke svađe.

- Vreme je da se prekinu politički sukobi i da se svi udruže oko zajedničkih ciljeva - dvostruko većeg budžeta za poljoprivredu, manjih taksi i nameta, zapošljavanja u svim regionima i jednakim šansama za sve - rekao je on.

On je naglasio da je Srbiji potrebna ozbiljna promena sistema i da to ne mogu da urade političari "koji stalno sede u Beogradu i koji iz svojih kabineta ne vide probleme običnih ljudi".

A na istom mestu, u Knjaževcu pre dva dana Dinkić se latio mikrofona i zapevao hit Dženana Lončarevića "Loša", "Neko te ima noćas" od Van Goga i "Polomiću čaše od kristala" Miroslava Ilića. Ipak, odlučio je da zapeva i "Miljacku" i možda pokaže Ivici Dačiću kako zvuči u njegovoj izvedbi:

Stanković: Beograd mora da bude lokomotiva

Predsednički kandidat URS-a Zoran Stanković je poručio da je neravnomerni razvoj regiona jedna od najvećih nepravdi u Srbiji i da je on spreman da tu nepravdu ispravi, kako bi se konačno stalo na kraj tome da mladi jedinu nadu za dostojanstven život, pronalaženje posla i stvaranje porodice vide u Beogradu, Novom Sadu ili inostranstvu.

- Beograd mora da bude lokomotiva rada i razvoja naše zemlje. Ali, ako ta lokomotiva nema vagone, onda ona nema ni svoju svrhu. Vagoni treba da budu svaka teritorija i svaki region naše zemlje, koji će imati šansu da zaposle ljude koji tamo žive, u kojima će biti investicija. Jedino tako, sa jakim regionima, možemo da stvorimo bogato društvo kojem svi težimo - rekao je Stanković.

Stanković je poručio da je došlo vreme da Srbija konačno dobije predsednika koji neće biti partijski predsednik, već predsednik svih građana.

- Građanima nudim svoju biografiju, bez mrlje u karijeri i obećavam da ću, kao i do sada, raditi samo za svoj narod, a ne za partije - kazao je Stanković.

(A. P. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA