BRUTALNOM TERORU NEMA KRAJA, STRADAJU I NEVINA DECA: Džihadisti ubijaju bebe sa Daunovim sindromom! (VIDEO)

Više od 38 dece rođene sa deformitetima i Daunovim sindromom, uzrasta od nedelju dana do tri meseca, već je ubijeno smrtonosnim injekcijama ili gušenjem, navodi aktivistička grupa "Mosulsko oko"

  • 8

Islamska država izdala je zapovest koja svojim sledbenicima nalaže da ubijaju novorođene bebe sa Daunovim sindromom, urođenim deformitetima i drugim vrstama invaliditeta.

OBAMA OŠTRO ZAPRETIO DŽIHADISTIMA: Vi ste sledeći, udarićemo vas jače nego ikad! (VIDEO)

To je danas saopštila iračka aktivistička grupa "Mosulsko oko" na svojoj Fejsbuk stranici.

PUTIN POZIVA SVET DA SE UJEDINI U BORBI PROTIV DŽIHADISTA: Prekinuti sve kanale finansiranja ISIS-a!

Štaviše taj novi zakon se odnosi na svu decu koja pate od teških mentalnih poremećaja i koja si "opterećenje za društvo".

Više od 38 dece rođene sa deformitetima i Daunovim sindromom, uzrasta od nedelju dana do tri meseca, već je ubijeno smrtonosnim injekcijama ili gušenjem, navodi "Mosulsko oko".

Grupa "Mosulsko oko" tvrdi da prati ubijanje dece rođene sa Daunovim sindromom te da je utvrdila da je većinom reč o deci stranih boraca koji su oženili iračke, sirijske i azijske žene.

- Kao da nije dovoljno to što IS ubija muškarce, žene i istarije osobe, već sada ubijaju i decu - ističe se u saopštenju te organizacije.

(Telegraf.rs/ Izvor: Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA