UŽASNA SMRT MARIJE GRUBOR: Bežeći od POŽARA skočila sa drugog sprata, pa poginula!

Još nije jasno utvrđeno da li je nesrećna žena u panici skočila sa terase kako bi se spasla od požara, ili je pokušala da se spusti, pa je pala i izgubila život

  • 1

U pokušaju da se spasi od požara, koji je zahvatio deo njenog stana na drugom spratu stambene zgrade u Mikronaselju, Marija Grubor (62) iz Kikinde je bežeći od dima i vatre, koji je dolazio iz njene kuhinje, izašla na terasu i skočila. 

Umesto da na taj način sačuva svoj život, nesretna žena je poginula. Glavni uzrok ove tragedije je, kako se pretpostavlja, grejalica koja se zapalila i izazvala požar.

Još nije jasno utvrđeno da li je nesretna žena u panici skočila sa terase kako bi se spasla od požara, ili je pokušala da se spusti, pa je nesrećnim slučajem pala i izgubila život.

UBICA ZVONIO OD VRATA DO VRATA, PA UBIO BAKU KOJA MU JE OTVORILA: Nezapamćen horor u Nišu!

Komšije su još u neverici. Mariju opisuju kao dobru i vrednu ženu i još ne veruju da je poginula.

- Sećam se da sam čula tup udarac. Bilo je pola sata posle ponoći. Prvo sam čula neko komešanje, a onda i komšiju koji je vikao da je izbio požar. On je pokušao da otvori vrata Marijinog stana, ali se niko nije odazivao. Kada je razvalio vrata ništa nismo mogli da vidimo u stanu. Dozivali smo Mariju, ali nje nije bilo - rekla je za Telegraf Zorica Misić, komšinica.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

POŽAR I TRAGEDIJA U ZAJEČARU: Starac (81) se ugušio u stanu!

Ona kaže da je brzo izletela iz zgrade misleći da je na terasi:

- Nikada neću zaboraviti sliku koju sam videla, Marija je ležala nepomično.

OPREZ!!! U Beogradu za 23 dana 300 požara, i punjač za telefon uzrok nesreće!

Kola Hitne pomoći su ubrzo stigla, ali nesretna žena nije pokazivala znake života, već je umrla. Ubrzo su stigli Hitna pomoć i vatrogasci, koji su brzom intervencijom sprečili da se požar razbukta i zahvati ostale stanove.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je Telegraf došao, nesretna žena je živela sama u stanu.

(Dragana Starčević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA