EVO OD ČEGA ŽIVI SLOBINA UDOVICA: Mira i Marko Milošević drže EKSKLUZIVNE NOĆNE KLUBOVE u Moskvi?

Objekti u koje je Milošević uložio svoj kapital su razrađeni i ekskluzivni: "Garaža" je omiljeno mesto mladih Rusa i stranaca željnih provoda, jer je otvorena svakog dana, dok se restoran "Siksti" nalazi na 60. spratu Kule Federacije, poznatom poslovnom kompleksu i najvišem soliteru u Evropi

  • 81

Sin nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića Marko Milošević u Moskvi i zemljama bivšeg SSSR drži više ekskluzivnih restorana i noćnih klubova, od čega izdržava sebe i majku Mirjanu Marković.

ISPOVEST MARKA MILOŠEVIĆA: Nikome u Srbiji se nisam zamerio, Slobu su izdali kao Vuk Branković kneza Lazara! (VIDEO)

Marko, između ostalog, drži poznati moskovski noćni klub "Garaža" i luksuzni restoran "Siksti", u koji često dolaze političari, sportisti i pevači iz Srbije.

Porodica Slobodana Miloševića, uprkos verovanju većine, ne živi skromno, a Marko, koji je suvlasnik u više ugostiteljskih objekata u Moskvi, ubira visoki prihod.

- Oni žive u elitnom delu Moskve, Rubljovci, koji je poput Senjaka i Dedinja. Njima je, kad su došli u Moskvu, mnogo pomogla porodica Karić, a Marko je, čim je stao na noge, nastavio da se bavi onim čime se bavio u Srbiji - vođenjem noćnih klubova - iako se oni formalno ne vode na njega - kaže izvor blizak porodici Milošević.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Objekti u koje je Milošević uložio svoj kapital su razrađeni i ekskluzivni: "Garaža" je omiljeno mesto mladih Rusa i stranaca željnih provoda, jer je otvorena svakog dana, dok se restoran "Siksti" nalazi na 60. spratu Kule Federacije, poznatom poslovnom kompleksu i najvišem soliteru u Evropi.

Ovaj lokal preko dana radi kao restoran, a uveče se pretvara u mesto poznato po ekskluzivnim žurkama, koje posećuju mnogi poznati Srbi.

Branko Radun, politički analitičar, smatra da je Marku vetar u leđa dala činjenica da je sin Slobodana Miloševića, budući da su svi veći biznisi povezani s politikom.

- Kad neko ima pozadinu kao on, to može samo da mu pomogne da uđe u posao. Samo njegovo pojavljivanje otvara mnoga vrata, jer je stvorio jake kontakte i upoznao bitne ljude  navodi Radun.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Marko Milošević pobegao je u Rusiju 6. oktobra 2000. samo nekoliko sati posle svrgavanja njegovog oca s vlasti.

Njegova majka Mirjana mu se pridružila tri godine kasnije, da bi 2007. oboje dobili politički azil u Rusiji.

Njoj se, inače, sudi za zloupotrebu službenog položaja, zbog čega je za njom raspisana poternica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccccc

    20. decembar 2015 | 15:41

    Umesto u zatvor on lepo živi sa mamom i našim parama Crna Srbija

  • ZvekiMonte

    20. decembar 2015 | 13:02

    Kad mogu Titovci da dele imovinu moze i Marko Slobov da zivi. Nista vise on nema od lopova koji su Sloba skinuli s vlasti i sve pokrali!!!

  • Bole

    20. decembar 2015 | 17:31

    Gde su te silne milijarde sto je navodno ukrao sloba.prave lopurde su dosle posle Slobe sto se ne ispita njihova imovina narocito sta poseduje Ruzica Dindic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA