ISPOVEST MARKA MILOŠEVIĆA: Nikome u Srbiji se nisam zamerio, Slobu su izdali kao Vuk Branković kneza Lazara! (VIDEO)

- Pozdravite dušebrižnike i poručite im da se ne sekiraju, dobro sam i zdravo, a živim normalan život. Ja sam imao sreću. Meni je Slobodan Milošević otac. Kao otac, bio je najbolji koga sam mogao i da zamislim i svakako, bolji nego što sam zasluživao. Njemu ostaje slava, a meni sveta uspomena i doživotna rana - rekao je Marko Milošević

Sin nekadašnjeg predsednika SRJ, haškog optuženika i osnivača Socijalističke partije Srbije Marko Milošević, kaže da se nije nikome u Srbiji zamerio, kao i da se nije bavio prljavim poslovima koji mu se pripisuju!

- Nikome se u Srbiji nisam zamerio, poslovima koji mi se pripisuju – nisam se bavio, a zemlju sam napustio zbog bezbednosti porodice - kaže Marko Milošević, sin Slobodana Miloševića u ekskluzivnom intervjuu za nedeljnik "Afera".

Pozdravite dušebrižnike, kaže Marko Milošević, i poručite im da se ne sekiraju, dobro sam i zdravo i živim normalan život. Nemam nikakav biznis kaže Marko, za biznis je potreban novac, a tvrdi da nema nikakve prihode, a nekada, porodica Milošević je imala mnogo prijatelja, kaže Marko – ako ima nešto pozitivno u celoj stvari, onda je to što sam se rešio ulizica.

- Jedan deo njih se poneo kao i Vuk Branković pre šest vekova. Prodali su svog šefa, njegove ideje i svoju čast zarad političkog interesa. Takvi prodaju veru za večeru. To dovoljno govori o kakvim je ljudima reč, ako se uopšte tako mogu nazvati. Sada oko sebe i za svoje prijatelje imam samo one koje sam zauvek takvima i smatrao i koje sam za prijatelje želeo - rekao je Milošević.

- Neka hrane svoju decu svim tim parama za koje kažu da smo sklonili i pokrali, a ja im poklanjam sve što nađu - kaže Marko Milošević i dodaje: "Ja sam jedinu korist što mi je otac bi Slobodan Milošević, imao dok sam se bavio autobilizmom".

- Sponzori su se sami nudili i utrkivali ko će preko mene da se reklamira. Da li je to kriminal? Ili je nemoralno? Da je moj otac, sproveo privatizaciju, kao što je sprovedena od 2000-te, obesili bi ga na Terazijama - kaže Marko Milošević za nedeljnik "Afera".

On svog oca smatra najboljim na svetu. "Roditelje ne biramo. Ja sam imao sreću. Meni je Slobodan Milošević otac. Kao otac, bio je najbolji koga sam mogao i da zamislim i svakako, bolji nego što sam zasluživao. Njemu ostaje slava, a meni sveta uspomena i doživotna rana".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    1. oktobar 2014 | 13:37

    Dodje mi da zaplacem kada procitam da nema nikakve prihode. Verovatno u inostranstvu nosi gajbice zajedno sa majkom da bi se prehranili. Javlja se posle toliko godina, verovatno zanesen pojedinim komentarima da je bilo bolje kada je njegov otac bio na vlasti. Za njih sigurno, ali za nas koji smo preziveli ta vremena cekajuci u redovima, primajuci platu 1marku, za nas vreme u kome je njegov otac vladao, ostavlja gorcinu u ustima. Nikada narod nije bio iskorisceniji (cuvene stednje), ponizeniji . U glavi ce mi uvek biti slika mog komsije, profesora, koji na ulici prodaje toalet papir. Zato Marko, cuti, stidi se.

  • Miki

    1. oktobar 2014 | 13:18

    Sramota sin bivseg predsednika ne zna Srpsku istoriju Vuk Brankovic nikada nije izdao cara Lazara.

  • ☆☆☆ Panter ☆☆☆

    1. oktobar 2014 | 13:29

    Ma sta kazes bastardu jedan.....sta je bilo sa tvojim prijateljem Treff om....ili sa njegovom zenom....veceg izdajnicka nema na svetu od tebe ljakso....nikad nisi ni radio. ...a sad u Rusiji te cuva vojska jer ti mama na svojim ledjima zaradila 4 milijarde Dollara......more mrs.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA