Nova internet platforma UniCredit banke u Srbiji

Jedna od najvažnijih prednosti novog, prodajno orjentisanog sajta jeste da klijenti, fizička lica, imaju mogućnost da podnesu zahtev za bilo koji kredit zahvaljujući kalkulatorima koji odmah izračunavaju mesečnu ratu i pripadajuće troškove

  • 2

UniCredit Banka je za srpsko tržište pokrenula potpuno novu internet platformu, u potpunosti prilagođenu potrebama klijenata i digitalnoj eri u kojoj živimo.

UniCredit Banka nastavila sa unapređenjem poslovanja

Dizajn novog sajta je u potpunosti fokusiran na potrebe klijenata.

Kalkulatori i druge interaktivne alatke pomažu klijentima da pronađu proizvode koji najviše odgovaraju njihovim potrebama na jednostavan i transparentan način. Proizvodi i usluge su opisani jednostavnim jezikom, a uslovi su jasni.

Jedna od najvažnijih prednosti novog, prodajno orjentisanog sajta jeste da klijenti, fizička lica, imaju mogućnost da podnesu zahtev za bilo koji kredit zahvaljujući kalkulatorima koji odmah izračunavaju mesečnu ratu i pripadajuće troškove, kao i da online zakažu sastanak.

Foto: Wikipedia/Pavel Ševela Foto: Wikipedia/Pavel Ševela

Pored toga, klijenti imaju mogućnost da sami kreiraju svoj Selektor tekući račun tako što će online izabrati one proizvode i usluge koje zaista koriste i izračunati mesečnu naknadu. U narednom periodu predstavićemo nove prednosti i usluge, oslanjajući se na iskustvo i zahteve klijenata.

Adresa je ostala nepromenjena, odnosno www.unicreditbank.rs.

UniCredit Banka je najavila razvoj digitalnih kanala komunikacije kao izuzetno važan deo dugogodišnje poslovne strategije. Prva faza ovog procesa bilo je pokretanje potpuno nove internet prezentacije, od samog sadržaja do tehnološke strane, koja je usklađena sa trenutnim online trendovima.

Novi sajt omogućava posetiocima da brzo dobiju potrebne informacije zahvaljujući jednostavnom pristupu orjentisanom ka krajnjem korisniku i da podnesu zahteve za izabrane proizvode odmah nakon što dobiju sve neophodne informacije.

Pored toga, nova internet prezentacija nudi mogućnost pretrage svih UniCreditovih bankomata i ekspozitura, ne samo u Srbiji već širom Evrope. Još jedna od mnogih prednosti je i pregled kursne liste za poslednjih 12 meseci, a ne samo za taj dan.

UniCredit Banka je posebnu pažnju posvetila najmlađim klijentima, studentima, koji će imati priliku da, putem mikro sajta, obave pregled svih studentskih kredita i stipendija. Na sličan način, redizajnirana je i internet prezentacija UniCredit Leasinga, koja je kao mikro sajt uvezana sa sajtom banke, s obzirom na to da želimo da zajedno budemo prepoznati kao deo UniCredit Grupe.

Osim toga, nova tehnologija omogućava klijentima da posete sajt koristeći različite uređaje različitih veličina, osiguravajući pritom jasan i informativan sadržaj čak i kada su najmanji mobilni uređaji u pitanju, što predstavlja još jedan način adaptacije današnjoj alternativnoj upotrebi interneta i bankarskim navikama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA