Silovana radnica auto-perionice!

Policija veruje da je reč o višegodišnjem povratniku koji je pušten iz zatvora posle odslužene kazne

  • 1

Žena stara 33 godine silovana je i opljačkana prekjuče oko 6 sati ujutru u jednoj auto-perionici na Novom Beogradu.

Nesrećna žena tog dana bila je jedina u radnji s obzirom na to da ju je tek otvorila i da je bio praznik. Prema njenoj izjavi koju je dala policiji, u auto-perionicu ušao je visok momak star oko 30 godina. Već posle nekoliko razmenjenih rečenica napao je ženu.

- Na sav glas je zapomagala i tražila pomoć, ali napasnik nije odustajao, čak mu je to još više davalo volje u zlostavljanju. Tražio je da ga oralno zadvoljava, da vodi ljubav sa njim i sve što mu je u tim trenucima padalo na pamet. Sve dok se nije zadovoljio, nije odustajao. S obzirom na to da niko od mogućih mušterija nije naišao, silovatelj je iz kase izvadio oko 5.000 dinara i pobegao u nepoznatom pravcu - navodi izvor lista "Alo".

Lekari Hitne pomoći odvezli su ženu u teškom fizičkom i psihičkom stanju u Institut za ginekološko-akušerske bolesti u Višegradskoj, gde je i pregledana. Zaposleni u bolnici konstatovali su brojne povrede koje su joj nanete tokom silovanja. Na svu sreću, one nisu opasne po život, ali je žrtva u teškom psihičkom stanju.

- Način na koji je ova žena silovana pokazuje da se radi o višegodišnjem povratniku. Policija radi na slučaju i veruje da će na osnovu opisa koji je dala žrtva i operativnih saznanja uskoro uhapsiti silovatelja - dodaje izvor.

Prema rečima zaposlenih u srpskoj policiji koji se bave krvnim i seksualnim deliktima, postoje dve grupe silovatelja. "Pravi" su psihopatske ličnosti koji siluju u serijama i svoj nagon ne mogu da kontrolišu. Oni ne ubijaju žrtve, već ih fizički primoravaju na seks. Ova grupa silovatelja napada žene koje im se u trenutku seksualnog uzbuđenja nađu u blizini.

Druga grupa silovatelja su "žestoki momci" koji imaju para i žele da dokažu kako mogu sve. Devojke, i kada prijave silovanje, najčešće ubrzo povlače prijave, jer im prete ili nude novac za ćutanje.

(Izvor: Alo / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • petar

    4. maj 2012 | 10:16

    I "pravim"i ovim drugim bih isekao onu stvar pa neka se posle samo prisecaju kako je bilo lepo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA