CRNA SREDA NA SRPSKIM PUTEVIMA: Teške nesreće se ređaju, TROJE poginulih i OSMORO povređenih!

Zbog loših vremenskih uslova i magle koja traje danima, u proteklom periodu bilo je više saobraćajnih udesa nego inače, ali današnji dan je ubedljivo najgori

  • 8

Zbog loših vremenskih uslova i magle koja traje danima, u proteklom periodu bilo je više saobraćajnih udesa nego inače, ali današnji dan odneo je ubedljivo najviše žrtava: njih troje je poginulo, dok je osmoro povređeno.

ŽESTOK SUDAR AUTOMOBILA I KOMBIJA: Šestoro povređeno u saobraćajnoj nesreći kod Svrljiga

Zbog preticanja, u alkoholisanom stanju, koje je u Kraljevu nespretno izveo V.V. (25) , poginuo je sinoć vozač drugog automobila LJ.M. (39) koji je ovaj probao da zaobiđe, a devojka J.R. (24) koja je sedela na suvozačkom mestu LJ.M. teško je povređena.

Nesreća se dogodila na uglu Karađorđeve i Makedonske ulice, a devojka je smeštena na hirurgiju Opšte bolnice u Kraljevu sa potresom mozga.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U KRALJEVU: Muškarac poginuo, devojka teško povređena

Sinoć se dogodila još jedna saobraćajka, koju je izazvao je L.I. (78) iz Svrljiga, kada je na putu Niš-Svrljig, iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na suprotnu stranu kolovoza.

Prilikom direktnog sudara njegovog "folksvagen pola" sa kombijem koji mu je išao u susret,  povređeno je pet putnika, kao i vozač S.R. (41) iz Brusa.

U selu Bogdanje kod Trstenika, jutros je usledila još jedna nesreća, u kojoj su živote izgubili tridesetogodišnji vozač "opel kadeta" i tridesetjednogodišnja putnica u vozilu, dok je tridesetrogodišnji vozač "renoa" zadobio lake telesne povrede.

AMSS je apelovao na građane Srbije: Vozite polako i pažljivo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    30. decembar 2015 | 13:31

    U protekle godine bilo je magle i lose vreme ali su ljudi vozili pazljivije prilagodili se vremenskim uslovima a sada jure negde kao da ce da im ode voz e eto sta se desava.

  • Icedoor

    30. decembar 2015 | 13:48

    Nasem narodu ni naj rigoroznija kazna po dzepu ne pomaze! Dok se svest vozaca ne promeni, bice ovako kako je...

  • milan

    30. decembar 2015 | 14:42

    da budemo jasni,srbija je prepuna bezobraznih,nevaspitanih,opasnih vozaca,juri se,pretice,ne postuju ogranicenja,to svi mi vidimo skoro svaki dan,trebalo bi u svakom autu da postoji kamera i da se snimci takvih vozaca predaju policiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA