Srpski POLICAJAC osumnjičen da je OPLJAČKAO 12 prodavnica!

Policija je saopštila i da je G. I. suspendovan sa dužnosti do okončanja disciplinskog postupka koji je protiv njega pokrenut u Policijskoj upravi u Novom Sadu

  • 2

Novosadska policija je uhapsila svog pripadnika G. I. (28) zbog sumnje da je maskiran i uz pretnju pištoljem, opljačkao 12 prodavnica u Novom Sadu i više drugih mesta u Južnobačkom okrugu.

UKRAO AUTO, PA RANIO ČOVEKA KOJI JE POKUŠAO DA GA SPREČI: Uhapšen razbojnik u Šapcu

On je uz prijavu za 12 krivičnih dela razbojništva zadržan, do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca i biće doveden na saslušanje nadležnom sudiji Osnovnog suda.

Policija je saopštila i da G. I. suspendovan sa dužnosti do okončanja disciplinskog postupka koji je protiv njega pokrenut u Policijskoj upravi u Novom Sadu.

(Telegraf.rs / Izvor: 021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    2. januar 2016 | 08:47

    Samo li je jedan ? Nije valjda da ce svake godine po jedan biti uhapshen? Ajmo ljudi tempo tempo. Od takvih policajaca mi poshteni lopovi ne mozemo da dosjemo na red.

  • Dragan

    1. januar 2016 | 16:05

    Odavno sam pisao a i sami znate da se pojedini kriminalci nalaze u policiji bez njihove pomoci lopovi nebi funkcionisali .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA