(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KAMERE SNIMILE TRENUTAK POKOLJA: Sav užas terorističkog napada u Tel Avivu!

Nepoznata osoba ispalila je više hitaca iz automatskog oružja u jednom kafiću u Tel Avivu i tom prilikom ranila najmanje devet osoba

  • 7

Najmanje dve osobe su poginule, a više je povređeno u pucnjavi u kafiću u Tel Avivu. Vlasti sumnjaju da je reč o terorističkom napadu.

(VIDEO) NOVI TERORISTIČKI NAPAD: Krv na ulicama Tel Aviva, u stravičnoj PUCNJAVI ima žrtava!

Nepoznata osoba ispalila je više hitaca iz automatskog oružja u jednom kafiću u Tel Avivu i tom prilikom ranila najmanje sedam osoba. Jedna osoba preminula je na putu do bolnice, dok je druga u bolnici podlegla povredama.

- Bio je samo jedan napadač, svetle puti - tvrde očevici i dodaju da su uvereni da je nosio pušku M-16. Vlasnik kafića je u šoku.

- Samo je šetao tuda i stao je ispred kafića... Kao da je tu prelomio "e, ovaj je pun ljudi, ajde da pucam" - rekao je Nati Šaked.

NOVI NAPAD DŽIHADISTA: Najmanje 16 poginulo u eksploziji bombe (FOTO)

Gradonačelnik Tel Aviva je rekao da još nema zvaničnih potvrda da je reč o terorističkom napadu, ali je pozvao građane da ostanu u svojim domovima i da budu oprezni.

- Terorizmom bi da nas uplaše i poremete naše živote. Molim građane da udahnu duboko, da se opuste, mi ćemo ovo rešiti - rekao je gradonačelnik Ron Huldai.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ali

    1. januar 2016 | 17:25

    Nista ova kamera nije snimila

  • miki

    1. januar 2016 | 17:31

    kakvo pitanje!!! sta bi normalan covek radio zbriso bi kako zna i ume jok zvao bi ga na kafu boze jel se razmislja kad se stavu neka pitanja

  • Danac

    1. januar 2016 | 17:51

    Nije ovo 16-ka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA