LEDENA KIŠA PARALISAĆE SRBIJU ZA VIKEND: Spremite zimsku opremu, stiže nam i SNEG

Prema prognozi sutra će biti umereno oblačno i uglavnom suvo, a u toku noći jače naoblačenje s kišom i snegom, ponegde i ledenom kišom. Više padavina biće u južnim i centralnim krajevima

  • 4

Tokom vikenda očekuje se pogoršanje vremena - u noći od subote ka nedelji i u nedelju očekuju se kiša i sneg, ponegde i ledena kiša, a u nedelju posle podne i noću stvaranje snežnog pokrivača visine od pet do 15 santimetara, upozorio je Republički hidrometeorološski zavod.

Od jutros SUNCE, do večeras - SNEG! I to - u Beogradu!

Kako se navodi, u planinskim predelima biće i snežnih nanosa.

Prema prognozi sutra će biti umereno oblačno i uglavnom suvo, a u toku noći jače naoblačenje s kišom i snegom, ponegde i ledenom kišom. Više padavina biće u južnim i centralnim krajevima. Duvaće slab i umeren, jugoistočni i istočni vetar, u toku noći u košavskom području jak. Najniža temperatura biće od -10 do -4, najviša od -2 do 3 stepena.

I u Beogradu će biti umereno oblačno i uglavnom suvo. U toku noci naoblačenje sa slabim snegom. Najniža temperatura -4, najviša 2 stepena.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u nedelju će biti oblačno sa snegom, ujutro i pre podne ponegde još s kišom i ledenom kišom. Više padavina biće u južnim i centralnim krajevima. U košavskom području i planinskim predelima jak jugoistočni vetar, u južnom Banatu povremeno olujni. Stvaranje snežnog pokrivača, u planinskim predelima sa snežnim nanosima.

U ponedeljak će biti vetrovito, kratkotrajni prestanak padavina, a uveče i noću ka utorku i u utorak kiša i sneg, ponegde i ledena kiša. U utorak slabljenje vetra. Od srede malo toplije, povremena naoblačenja sa slabom kišom i snegom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljubica i sofija

    2. januar 2016 | 08:56

    ima li na ovom belom svetu da nam pomogne da spasemo nasu kucu zivimo u krnjaci igjoska 12sve smo u kucu ulozili a komsija nurudin bejmen od 2004godine do danas svojom gradnjom unistio nam je sve ja sam penzionerka nemogu materijalno da sacuvam urusavanje kucu da napravim drenazu i kada vidim kisu jer je komsija sazidao duz cele nase kuce dva zida napunio zemljom i posadio drvese leti poliva a kada pada kisa ulazi nam od to sto js njemu kako kaze lepo nama ulazi voda u kucu ja imam 75 god crpim vodu obolela sam tesko i trpim nema kome nisam se obracala za pravdu je kasno javite se i pomozite nam da napravim drenazu oko temelja tel o65 506 5046 molim vas objavite moj komentar vodu volim ali ne da nam rusi kucu.

  • Dragan

    2. januar 2016 | 10:23

    Led nije opasan svake zime ga ima ali obratite paznju na rupe koje ima na svakom asfaltiranom putu i mestu i niko nista ne preduzima kao da srbija nemoze baz rupa.

  • Dragan

    2. januar 2016 | 10:17

    Neka se pojave inspektori i predsednik opstine njihova duznost je da to regulisu ako imaju bar malo razumevanja i pamet u glavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA