JEZIVO: Objavljen snimak MASOVNOG SEKSUALNOG NAPASTVOVANJA U KELNU! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Vlasti u Nemačkoj su ustanovile da je reč o muškarcima "arapskog ili severnoafričkog porekla" i da su iskoristili gužvu zbog dočeka Nove godine kako bi u masi spopadali žene, pljačkali ih i seksualno uznemiravali

  • 28

Seksualno uznemiravanje koje se dogodilo u noći između 31. decembra i 1. januara u blizini železničke stanice u Kelnu zabrinulo je mnoge, a nakon te noći, oko 90 žena je prijavilo maltretiranje i uznemiravanje od strane migranata.

Jedan od napadača na žene u Nemačkoj je SRBIN

Vlasti u Nemačkoj su ustanovile da je reč o muškarcima "arapskog ili severnoafričkog porekla" i da su iskoristili gužvu zbog dočeka Nove godine kako bi u masi spopadali žene, pljačkali ih i seksualno uznemiravali.

Angela Merkel izjavila je da su je ovakvi seksualni napadi šokirali i da će pronaći počinioce bez obzira na poreklo.

Među 31 osumnjičenim koji su ispitani bilo devet Alžiraca, osam Marokanaca, pet Iranaca i četiri Sirijca.

U međuvremenu je objavljen snimak pokušaja silovanja i maltretiranja koje se dogodilo. Na snimku se vidi preplašena devojka kako bezuspešno pokušava da se odbrani.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    9. januar 2016 | 13:19

    Eto zašto su "izbeglice" u stvari došli. Zato što bi ih kod kuće za ovakvo ponašanje obesili. A ovde mogu da rade šta hoće. Pa šta to su samo hrišćani. Njima mozeš da je..š zene na njihove oči i oni neće (nesmeju) reagovati. Svu tu gamad nazad u njihove zemlje pa nek im se desi šta hoće. Bolje njima nego nama.

  • slavoljub

    9. januar 2016 | 16:34

    Pohapsiti sve redom tamo gde prave nerede (npr. u celoj Nemačkoj), sterilisati ih, natovariti u avione i izbaciti bez padobrana tamo odakle su došli, kad već neznaju da cene pomoć koja im se pruža.

  • marko

    10. januar 2016 | 11:42

    Za ovu gamad treba obnoviti nacisticke gasne komore...toliko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA