(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) BOMBA IH JE RAZNELA U KOMADE: Pogledajte najnovije snimke terorističkih napada u Džakarti

Napadi su usledili nakon što je ekstremistička Islamska država zapretila Indoneziji da će na nju "obratiti posebnu pažnju"

  • 0

Najmanje deset osoba ubijeno je danas u seriji bombaških napada ekstremista u centru Džakarte, glavnom gradu Indonezije, što su zvaničnici nazvali aktom terorizma.

TELA MRTVIH LJUDI LEŽE NA ULICAMA, NAPADNUTA POLICIJSKA STANICA! Novi bombaški napadi potresli su svet (VIDEO)

Napadi su usledili nakon što je ekstremistička Islamska država zapretila Indoneziji da će na nju "obratiti posebnu pažnju", napomenule su agencije.

Istovremeno, portparol nacionalne policije Anton Čarlijan je izjavio da zasad nije jasno ko stoji iza napada, ali je potvrdio da je Islamska država zapretila Indoneziji.

Policija tvrdi kako je ubila petericu terorista, ali još uvek nisu sigurni da se radi o svim napadačima. Osim terorista i trojice policajaca, ubijeno je i najmanje dvoje civila, od kojih je jedan bio holandski turista. Ukupno je poginulo najmanje desetoro ljudi.

Snimci stravičnih napada u Džakarti pojavili su se na internetu, a na njima se vidi eksplozija koja je bukvalno raznela nesrećne ljude.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA